Leverans samma dag Betala med Swish 7 dagars garanti
Mitt konto

Vad betyder blommor för dig?

Vi ställde en fråga till våra följare på Facebook. Och fick mängder av fina och känslosamma svar. Den enkla frågan var ”Vad betyder blommor för dig?”

Blommor betyder så otroligt mycket för många. Detta är den stora anledningen till att Euroflorist finns. Vi hjälper dig att förmedla hälsningar och väcka känslor med hjälp av blommor.

Blommor i en vas på ett bord

För mig betyder blommor..

Blommor är som livet: Glädje, sorg, förhoppning, förlåtelse och kärlek i en enda röra, och det är ju helt fantastiskt!

Blommor lyser upp tillvaron - oavsett tillfälle. Sorg, glädje, gemenskap, ensamhet, fest eller vardag . Färger, dofter, kompositioner... Ahhh!

Lycka och Livfullhet! De sprider glädje! När jag var liten och plockade liljekonvaljsbuketter till mamma… ❤

De lyser upp i höstmörkret och man får en feelgood känsla av att vår och sommar faktiskt inte är så långt borta. Så blommor betyder, kärlek, värme och omtanke för mig.

Allt! Älskar blommor både inomhus & i trädgården ! Älskar tulpaner & rosor; gärna gula, det är en solglimt i vardagen

Blommor gör mig glad för att..

Allt, jag vill ha fräscha blommor alltid. Det gör mig lycklig och sätter mer än piff på vardagen.

Värme, glädje och framförallt kärlek.

Glädje värme skönhet må bra:)

Det betyder mycket. Blommor gör hela hemmet bokstavligt talat och luktar så gott också.

En alldeles speciell känsla att få fina blommor att ställa i köket på bordet. Jag blir glad! Tycker om höstens alla färger och vita tulpaner är en favorit också. :)

Blommor är en upplevelse för alla mina sinnen de ger bara mig underbara minnen !

Blommor betyder livet för mig eftersom blommor är levande och beroende av vår omvårdnad precis som vi människor. På blommorna kan man se hur ägaren mår, för blommorna mår bra när vi mår bra.

Blommor på ett soffbord och en kaffekopp
En romantisk bukett med två champangeglas och ett par i bakgrunden

Min kärlek till blommor..

Enormt mycket då jag alltid plockar och donar med mina blommor. Jo jag minns vid ett tillfälle när en bukett blommor betydde så där extra mycket det var när jag en gång hade opererat mig och så besökte då min son mig och hans pappa. Sonen på då 1 år hade plockat världens mest underbara bukett till mig. Mest med maskrosor =) men den var helt underbar.

♥ Lycka ♥ Jag blir glad av blommor :) Den första tussilagon, snödroppen, blåsippan talar om att våren är på ingång. Likaså gillar jag orkideér, rosor och tulpaner ♥

Allt! Blommor säger mer än ord, en klyscha jag vet, men det ligger mycket i det! Glädje, sorg, tack, lycka till m.m. Blommor är aldrig fel! Glömmer aldrig min första bukett, jag fyllde fem år, röda rosor och mimosa, jag va väldigt imponerad av de små, väldoftande, knallgula ullbollarna :)

Ett av Naturens under; färgnyanserna och fantastiska former! Sen blir man ju varm om hjärtat när man får dom!

Blommor gör mig glad för...

Blommor betyder vardagslyx men framförallt firande. Bästa blombuketten jag fått var när jag fyllde 21 och min dåvarande pojkvän åkt två timmar tåg, handlat blommor och därefter en timme tåg till för att dyka upp i mitt hem på födelsedagsmorgonen och överraska. Pojkvännen är nu min make och far till våra tre barn.

Blommor är något som påverkar mej positivt eftersom blommor förmedlar en härlig känsla av både liv och rörelse och har också en avstressande effekt. Känner jag mej bedrövad eller spänd så gör jag gärna ett besök i blomsterhandeln och känner mej genast bättre till mods.

För mig betyder blommor glädje och lyx! När jag har blommor hemma sitter jag ofta och begrundar och beundrar deras fantastiska färger och bladverk. Blommor ger rikedom åt själen. :)

När inte orden räcker till, säger en ljuv bukett vad jag vill. Med en doft som andas magi, blir 10 röda rosor ett frieri. Vit akacia och vänskapen ska bestå, en sån vill jag många vänner ska få. Blommornas betydelse är många, de flesta känslor har de lyckats fånga!

Blommor gör mig GLAD i kropp och knopp även om det är en regnig dag ♥ Synen, känseln och doften av blommor gör mig LYCKLIG ända in i själen ♥

Jag fyllde 13 år och fick mina första rosor. Detta minne har nu följt mig i över 50 år! Där ser man vad blommor betyder!

Kvinna som håller en lila bukett blommor bakom ryggen
Blommor på ett bord i en vas bredvid står två glas champange

För blommor känner jag...

Glädje , en fin bukett ger lugn i sinnet när jag tittar på den. Jag är en fattig sjukpensionär men det händer ofta att jag tar mina sista pengar för att ge mej själv en blomma, då mår jag bättre.

Blommor betyder allt för mig. Jag utbildar mig till florist för att det varit en dröm för mig sedan jag var sex år gammal. Skulle inte kunna leva en dag utan att det fanns blommor. Ett drömjobb som jag ser mycket fram emot ska börja leva.

Blommor värmer i hjärteroten speciellt gerberan och rosen Att sitta och titta på blommor gör mig lycklig speciellt nu när jag inte längre är så rörlig.

Glädje ,att se ett frö man stoppar ner i jorden bli en vacker blomma är lycka. En bukett blommor lyser upp ett helt rum.

Blommor betyder omtanke, att någon bryr sig och att någon tänker på mig. Glömmer inte buketten med jultema som jag fick när jag hamnade på sjukhus, efter en stor stroke. Den värmde och fick vara kvar som torkade blommor ända tills jag lämnade sjukhuset 3 månader senare.