Skicka blommor utomlands

Med Euroflorist kan du skicka blommor utomlands på ett enkelt och smidigt sätt. Vi hjälper dig att uppvakta dem du tycker om, när de befinner sig i en helt annan del av världen. 

Vänligen välj det land du vill skicka blommor till i listan nedan. Du kommer sedan automatiskt till det landets sortiment, där du väljer en passande bukett.

Det är lika enkelt att skicka blommor till utlandet som inrikes. Men skulle du ha några frågor, tveka inte att kontakta vår hjälpsamma Kundservice.

Med anledning av situationen med Covid-19 har vi infört en del tillfälliga förändringar i våra leveranser. För allas trygghet undviker vi fysisk kontakt och buketten kan komma att hängas på mottagarens dörr istället för att överlämnas personligen. Än ser vi ingen påverkan på blomsterleveranserna men om tillgången på blommor skulle börja minska drastiskt kan floristen i vissa fall behöva ersätta blommorna på bilden med andra. Vi gör alltid vårt bästa för att efterlikna bilden och se till att buketten stämmer i färg och form och du får alltid en bukett som motsvarar det värde du betalat.

Storbritannien

Vill du skicka blommor till Storbritannien? Med EuroFlorist är det lika enkelt att skicka blommor till utlandet som inom Sverige.

Australien

Skicka blommor till Australien. Vi samarbetar med florister över hela Australien. Beställ ett blombud enkelt och smidigt på din dator.

USA

Vill du skicka blommor till någon i USA? Med EuroFlorist är det lika enkelt som att skicka blommor inrikes.

Spanien

Skicka blommor till Spanien är lika enkelt som att skicka blommor till någon i Sverige. EuroFlorist har ett nätverk av florister i hela Spanien.

Danmark

Skicka en vacker blomsterbukett till familj och vänner i Danmark. Välj bland vackra och handbundna buketter med leverans i hela Danmark.

Tyskland

Vill du skicka blommor till någon i Tyskland? Med EuroFlorist är det lika enkelt att skicka blommor till Tyskland som att skicka blommor inrikes.

Finland

Skicka blommor till Finland, till familj och vänner eller varför inte en arbetskollega som du vill gratulera på födelsedagen.

Nederländerna

Vill du skicka blombud till Nederländerna? Med EuroFlorist är det lika enkelt att skicka blommor till Nederländerna som inom Sverige

Italien

Skicka en vacker och handbunden bukett till någon i Italien. Vi levererar blommor i hela Italen och hjälper dig gärna med din blomsterhälsning.

Schweiz

Att skicka blommor till Schweiz är lika enkelt som att skicka blommor till någon i Sverige. EuroFlorist har ett nätverk av florister i hela Schweiz.

Frankrike

Skicka blommor till familj och vänner i Frankrike. Handbundna buketter som levereras hem till dörren på bestämt datum.

Polen

Skicka blombud till Polen. Det är lika enkelt att skicka blommor till Polen som inom Sverige. Vi har ett nätverk av florister i hela Polen.

Norge

Villl du skicka blommor till Norge? Det är precis lika enkelt att skicka blommor utomlands som att skicka blommor inom Sverige. Välj bland underbara buketter.