Skicka blommor utomlands

Med Euroflorist kan du skicka blommor utomlands på ett enkelt och smidigt sätt. Vi hjälper dig att uppvakta dem du tycker om, när de befinner sig i en helt annan del av världen. 

Vänligen välj det land du vill skicka blommor till i listan nedan. Du kommer sedan automatiskt till det landets sortiment, där du väljer en passande bukett.

Det är lika enkelt att skicka blommor till utlandet som inrikes. Men skulle du ha några frågor, tveka inte att kontakta vår hjälpsamma Kundservice.

Med anledning av situationen med Covid-19 har vi infört en del tillfälliga förändringar i våra leveranser. För allas trygghet undviker vi fysisk kontakt och buketten kan komma att hängas på mottagarens dörr istället för att överlämnas personligen. Än ser vi ingen påverkan på blomsterleveranserna men om tillgången på blommor skulle börja minska drastiskt kan floristen i vissa fall behöva ersätta blommorna på bilden med andra. Vi gör alltid vårt bästa för att efterlikna bilden och se till att buketten stämmer i färg och form och du får alltid en bukett som motsvarar det värde du betalat.