Mitt konto
Röd Romans

Röd Romans

 • Röda blommor
 • Vackert floristhantverk
 • Exklusiva rosor
Tillgänglig för leverans idag
1. Välj alternativ
2. Välj leveransdatum
VÄLJ LEVERANSDATUM
Leveransdatum
 • Apple Pay
 • Kreditkort
 • Kreditkort
 • Kreditkort
 • Trustly - Direktbetalning med bank
 • PayPal
 • Swish
 • Få först. Betala sen.
PRODUKTINFORMATION
Romantiskt och festligt på samma gång! Röda rosor tillsammans med ett par av säsongens likasinnade blommor, och som avslutning kompletteras med matchande grönt.
Vilka betalningsalternativ finns det hos er?
Man kan välja att betala med många olika säkra och trygga betalsätt hos Euroflorist. Klarna, Swish, Paypal, Trustly och kortbetalning med Visa/Mastercard/American Express.

Vad händer om mottagaren inte är hemma?
Om mottagaren inte är hemma tar floristen tillbaka blommorna. Mottagaren informeras då om att de kan hämta blommorna i butiken. Du kan välja att blommorna antingen kan ställas vid dörren, eller levereras till grannen om mottagaren inte är hemma.

Hur vet jag att blommorna har kommit?
Du får ett sms med en leveransbekräftelse där blommorna är levererade. Vid frågor är du välkommen att kontakta oss för att få en leveransbekräftelse

Kan jag välja leveranstidpunkt för min bukett?
Ja, du kan välja vilken dag som floristerna levererar på när du beställer. Floristen kontaktar mottagaren när leveransen närmar sig.

Buketten
Blommorna binds alltid av en florist. Beroende på säsong och tillgång på blommor kan buketten ev avvika något från bilden. Vi gör alltid vårt bästa för att efterlikna bilden och se till att buketten stämmer i färg och form. Observera att vissa blommor levereras i knoppar för längre hållbarhet. Notera! Buketten på inspirationsbilden visar ett exempel på en bukett, buketten på bilden kan variera i storlek och avspeglar inte det visade priset. Om tillbehöret du har valt inte finns hos floristen kan det ersättas med en likvärdig produkt.

Vad händer om jag inte är nöjd med min bukett?
Vi strävar efter att erbjuda högkvalitativa produkter och en god kundservice. Om du av någon anledning inte är nöjd med din bukett, kontakta oss via mail eller i den orangea chatten som befinner sig nere i högra hörnet. Mottagaren kan även kontakta den levererade floristen.

Finns det ett kort med?
Ett kort ingår i priset med en valfri hälsning. Ett mer exklusivt kort kan läggas till. Du kan även köpa andra tillägsvaror som vin, choklad, en nalle, etc.

Kommer det med en vas?
Nej, en vas ingår inte i priset, men kan köpas separat.

Hur länge håller buketten sig fräsch?
Varaktigheten på bukettens livslängd beror på faktorer som temperatur och luftfuktighet, men vi gör alltid vårt bästa att packa blommorna så de håller så länge som möjligt.

Var anger jag min rabattkod/presentkort?
Eventuell rabattkod eller presentkortskod anges i nästa steg i beställningsprocessen.

Vilka regler gäller vid köp av Sverigelotter?
Väljer du att köpa till en Sverigelott, tänk på att mottagaren måste ha fyllt 18 år och detta kontrolleras i samband med utlämning av lotten Artikelnummer: BOU10_05INT