Leverans samma dag Betala med Swish 7 dagars garanti 

Duka med blommor till påskbordet

Dessa är de mest populära blommorna för påsk

Påsken är precis runt hörnet och det betyder sol, påskägg och nära och kära! Ordnar du en påskbrunch i år? Gör din påskbrunch till stadens tal med dessa tips och måsten till bordet. Med Euroflorist är det lätt att duka påskbrunchbordet!


Härliga vårfärger på blommorna till ditt påskbord

När det kommer till att duka upp bordet för din påskbrunch är det viktigt att använda vårens färger. Överväg att använda ett pastellfärgschema för att skapa en mjuk och välkomnande atmosfär vid ditt bord. Blekrosa, gult eller blått är bra alternativ för servetter eller tallrikar. I kombination med en vit duk blir färgerna ännu mer. Dessa färger förgyller inte bara ditt bord, utan ger också en touch av elegans till din påskbrunch.

Påskägg och påskhare till din din påskdukning

Påsken är en högtid full av traditioner, och två av de mest populära är påskharen och påskägg. Påskharen sägs ge barnen korgar med godsaker på påskmorgonen, medan påskägg är en symbol för nytt liv och återfödelse.

För att införliva dessa traditioner i ditt påskbrunchbord, överväg att lägga till några kanin- eller äggdekorationer. Du kan använda kaninformade servetthållare eller äggformade placeringskort för att ge en festlig touch. Självklart kan du också enkelt köpa chokladpåskägg och påskharar för att dekorera bordet.

Det behöver inte bara vara dekoration. Du kan också organisera några påskäggsjakter eller måla påskägg som en rolig aktivitet för barnen som går på brunchen. Att inkludera dessa roliga och meningsfulla påsktraditioner kommer att göra ditt brunchbord ännu mer speciellt och minnesvärt.

Påskbrunchbord med blommor

Vårblommor är ett måste till ditt påskbrunchbord. Påskliljor, hyacinter och tulpaner är perfekta påskblommor för tillfället. Du kan antingen placera dem i en vas som mittpunkt, eller strö kronbladen på duken för en nyckfull touch. Du kan också skapa små blomsterarrangemang att placera vid varje gästs plats. De kommer inte bara att se vackra ut, utan de kommer också att tillföra en härlig doft till luften. Att införliva vårblommor i ditt påskbrunchbord kommer att skapa en fräsch och inbjudande atmosfär för dina gäster.

Piffa upp din påskfest med vackra blommor från Euroflorists påskkollektion. Från glada påskbuketter till läckra påskarrangemang, vi har något för alla. Beställ och få påskblommor levererade enkelt, så kommer ditt påskbrunchbord att bli dagens höjdpunkt! Glad påsk!