Leverans samma dag Betala med Swish 7 dagars garanti 

Easter Flowers

Dessa är de mest populära blommorna för påsk

Att ge blommor till påsk är en underbar idé! Påskblommor ger lycka och glädje och är ett måste när du ska påskdekorera. Oavsett om det är en fräsch bukett tulpaner eller en härlig påskbukett med gula ranunkler och hyacinter, är blommor oumbärliga på påsk. Vilka blommor ska du välja till påsk? Vilka färger passar bäst i början av våren och till påsk? Vilka är de typiska blommorna för påsk? Ta reda på allt du behöver veta om påskblommor.


Utforska vår påskkollektion

Beställ nu

Vilka blommor ska man ge till påsk?

Vid påsk gör du gärna intryck med en färgsprakande, glad och fräsch bukett full av vårblommor. Dessa påskblommor är riktiga vårhjältar och utstrålar hopp och glädje:

Tulpaner: Tulpaner utstrålar hopp och glädje. Särskilt populära på våren, tulpaner ger den ultimata vårkänslan in i hemmet. Tulpaner är universella påskblommor och passar därför som påskblommahälsningar för alla. Vad mer kan man önska sig än en bukett krispiga färska tulpaner?

Ranunculus: Ranunculus, även kallad smörblomma, står för charm och romantik. Vill du ge din älskade en bukett blommor till påsk? En påskbukett full av ranunculus är en underbar blomsterhälsning för älskare. Skicka en påsköverraskning och sprid glädje!

Påskliljor: De är de glada budbärarna från början av våren. Påskliljor och krokusar är de första blommorna som gläder oss med sina färgglada blommor efter den långa, kalla vintern. När vi ser påskliljor i naturen vet vi att våren är precis runt hörnet.

Hyazinter: Hyacinten är en underbar vårblomma och står för tillgivenhet och skönhet. När du ger hyacinter i present uttrycker du glädje, friskhet och munterhet. Allt vi behöver för påsk och början av våren, eller hur?

Skicka blommor till påsk

Det bästa sättet att skicka en påsköverraskning i form av färska, färgglada blommor är med Euroflorist.

Hos Euroflorist kan du beställa en speciell påskbukett, levererad personligen av våra florister eller av en leveranstjänst. För många av våra påskbuketter erbjuder vi leverans samma dag, men du kan även välja ett leveransdatum i framtiden.

Att skicka blommor till påsk är en fantastisk gest, speciellt om du inte kan spendera påsk med dina nära och kära. Överraska dem med en unik påskbukett och fyll deras hem med våreufori på långt håll. Påskblommor gör ett bestående intryck, så dina nära och kära kommer att tänka på dig under påskbrunchen.

Duka ditt påskbord med blommor

Här hittar du inspiration till hur du kan duka ditt påskbord med vackra påskblommor. Låt dig inspireras!