Leverans samma dag Betala med Swish 7 dagars garanti 

Halloween dekoration med pumpa och blommor

Snart är tiden kommen för "bus eller godis", häxor på kvastar och urgröpta pumpor med ljus i. Vi menar såklart Halloween! Runt denna tiden är det populärt att att dekorera pumpor på olika vis. Vi ger dig tre tips på hur du kan dekorera med pumpor och blommor för Halloween.


Dekorera din halloween pumpa med blommor

en pumpa, kniv, sked och skål visas ovanpå ett bord

För att dekorera din pumpa behöver du

För att dekorera din pumpa med blommor behöver du en vass kniv som tåler att skära igenom pumpan, du behöver en sked, en liten glasvas som kan få plats i pumpan som du har valt och viktigast av allt - Blommor. Välj ett fång höstiga blommor som matchar pumpan och känns Halloween-iga.

en hand använder en kniv för att skära av toppen av en pumpa

Skär pumpan

Börja med att göra ett snitt ganska högt upp, nära pumpans topp. Detta för att resterande av pumpan kommer att bli arrangemangets bas där den lilla glasvasen helst ska få plats.

en hand använder en sked för att ösa ut fröna från insidan av en pumpa. den avskurna stjälken ligger till höger om pumpan

Gröp ur pumpan

För att rensa pumpan använder du smidigast en sked för att gröpa ut innehållet. Ha gärna på dig ett förkläde eller oömma kläder ifall det skulle stänka pumpa-saft när du gröper ut innehållet.

en pumpa är fylld med ett arrangemang av olika blommor och grönska och sitter ovanpå ett bord. Vid sidan av pumpan finns ytterligare två pumpasorter i vita och gröna färger

Tillsätt blommorna

Taaa-daa! Ner med glasvasen, fyll den med vatten och i med din fina bukett och du har nu en vacker Halloweenpumpa som "vas". Super-enkelt och super-snyggt!

två medelstora, orange pumpor står tillsammans med ytterligare två pumpasorter i vita och gröna färger. de orangea pumporna är dekorerade med olika sorters blommor och garn

Bonus: Pumpor i vas

Dekorera dina glasvaser med små pumpor för att göra buketten eller blomsterarrangemanget mer Halloween-igt. Passar utmärkt när du ska duka höstbordet med blommor.

två medelstora, orange pumpor står tillsammans med ytterligare två pumpasorter i vita och gröna färger. de orangea pumporna är dekorerade med olika sorters blommor och garn

Dekorera dina halloween pumpor med blommor. Låt fantasin flöda.