Leverans samma dag Betala med Swish 7 dagars garanti 

Fyll i adressen du vill skicka blommor till ...

Blombud över hela Sverige | Skicka blommor, betala med Swish

Sommarens blommor

Fira sommarens härliga ankomst med Euroflorists sommarblommor. Njut av en perfekt blandning av prisvärdhet och säsongens bästa blommor. Våra buketter är sammansatta med sommarens vackraste blommor som passar för alla tillfällen. Välj bland ett brett sortiment av sommarblommor. Vem vill du överraska?

Skicka blommor

 • Leverans samma dag

  Leverans samma dag

  Direkt till dörren

 • Blommor & presenter

  Blommor & presenter

  Gåvor för alla tillfällen

 • Betala med Swish

  Betala med Swish

  Beställ enkelt och snabbt

 • Leverans över hela världen

  Leverans över hela världen

  via vårt stora floristnätverk

Kliv in i Euroflorists blomstrande värld

Inspiration, erbjudanden, rabatter och massor av färgsprakande nyheter. Prenumerera på vårt nyhetsbrev – få 10% på ditt nästa köp.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du våra villkor.


 • Skicka blommor med Euroflorist

  Euroflorist är marknadsledande inom blomsterförmedling i Europa. Våra kunder väljer oss av många anledningar. En av dessa anledningar är att det är smidigt och enkelt att beställa blommor på nätet. En annan är att genom en vacker bukett blommor skicka ett bud som betyder mer.

  Att skicka blommor har aldrig varit mer enkelt. Hos Euroflorist hittar du blommor för alla tillfällen. Vare sig det är för att säga grattis på födelsedagen, visa kärlek med en romantiska blommor , för att säga "krya på dig" eller beklaga sorgen. Till jul skickas blombud för att önska god jul till nära och kära som man inte hinner besöka. Mors dag är också en stor blomsterhögtid och blombud till mamma är ett fint sätt att visa sin uppskattning. Är du osäker på vilken bukett du ska välja? Spana in våra mest populära buketter så kommer mottagaren garanterat bli nöjd oavsett anledning.

 • Beställ blomsterbud enkelt med mobil eller dator

  Vårt nätverk av blomsterbutiker och florister kopplas ihop genom vår webbutik där du precis som hos våra florister kan skicka blombud. På nätet kan du välja blommor i lugn och ro. När du gjort ditt val väljer du den betalmetod som passar dig bäst. Ditt blomsterbud skickas därefter till en florist som binder buketten.

  Vi jobbar för att du enkelt ska kunna köpa blommor online. Vi presenterar tydligt bilder och beskrivningar av buketter och kategorier som ger råd om vilka buketter som passar att skicka som blomsterbud vid vilka tillfällen. Det ska vara så nära upplevelsen i en blomsterbutik som möjligt. Samtidigt som du sparar mycket tid genom att beställa blommor vid din egen dator eller från din mobil. Att välja blommor på nätet ska vara en positiv upplevelse. Vår blomsterbutik är dessutom alltid öppen, vilket innebär att du kan skicka blommor online vilken tid på dygnet du vill.

 • Blommor för alla tillfällen från Euroflorist

  Euroflorist kan hjälpa dig att skicka vackra blommor över hela Sverige. Vi har ett stort urval av vackra blommor för alla tillfällen. Du kan säga "Jag älskar dig" med en romantisk bukett, visa din uppskattning med ett tackarrangemang eller helt enkelt glädja någon på födelsedagen med en färgglad blombukett. Euroflorist erbjuder även ett stort urval av lyxig choklad och söta nallar som komplement till din bukett. Du hittar alltid fina gåvor att skicka till dem du älskar. Så om du har en speciell känsla du vill förmedla, skicka blommor idag med Euroflorist.

 • Lägg till en hälsning till din beställning

  Blommor har länge använts som en symbol för kärlek och medkänsla, och de kan ofta förmedla vad vi känner bättre än ord. Det kan dock finnas tillfällen då du vill lägga till ett personligt meddelande till din blomsterleverans.

  Våra erfarna florister kan hjälpa dig att välja det perfekta arrangemanget, och du får alltid skicka med ett personligt meddelande med ditt blombud. Säg bara vad du vill ha skrivet så tar vi hand om resten.

  Om du inte är säker på vad du ska skriva i kortet kan du hitta inspiration i vårt urval av fina och söta korttexter.

 • Snabba blombud

  På Euroflorist vill vi göra det enkelt och prisvärt för alla att skicka blomsterhälsningar till sina nära och kära. Vår snabba och dagliga leveranser samt enkla blomstertjänst online gör det enkelt att välja några av våra billiga vackra blommor och ange mottagarens adress och namn. Därefter tar vi hand om resten. När du beställer blommor från Euroflorist kan du vara säker på att dina nära och kära kommer att få vackra, färska blommor även om du inte kan vara där personligen.

  Euroflorist är ett av de ledande företagen för blomsterleveranser på nätet i Europa, och det med goda skäl. Våra florister är skickliga yrkesmän som är stolta över sitt arbete och varje arrangemang är handbundet med omsorg. Vi erbjuder också ett brett utbud av valmöjligheter, så att du kan hitta de perfekta blommorna för varje tillfälle. Dessutom kan vi skicka dina blommor direkt till mottagaren.

  Så om du letar efter ett enkelt och lätthanterligt sätt att skicka blommor, behöver du inte leta längre än till Euroflorist.