Skicka blommor
Birthday’s Flowers

Välgörenhet

Att skicka blommor är som att skicka ett leende. Varför inte göra världen lite bättre genom välgörenhet samtidigt? På Euroflorist är vi stolta över att samarbeta med ett antal välgörenhetsorganisationer.

Skicka buketten

Stötta Barnfonden med ditt blombud

Med Euroflorist kan du skicka blombud och samtidigt stötta Barnfonden. Tillsammans med Barnfonden har vi tagit fram ett par produkter där du kan hjälpa familjer och barn runt om i världen. Inför jul kan du köpa en get till en familj i Afrika. Tillsammans med din gåva utbildas också familjen så att de kan starta en uppfödning. Den första avkomman ges vidare till en granne i byn så att fler få ta del av din gåva. Under påsken erbjuder vi tillsammans med barnfonden en möjlighet att köpa kycklingar som går till en familj i Afrika. Var med och bidra och se till att din present gör skillnad.

Min stora dag är en insamlingsstiftelse som förverkligar önskedrömmar för barn och unga med svåra sjukdomar och diagnoser i Sverige. Vill du hjälpa utsatta barn och unga som kämpar mot svåra sjukdomar och diagnoser? När du skickar en bukett från min stora dag-kategori skänker vi 10% av blomstervärdet till min stora dag. Var med och ge ditt stöd!

Eldsjälen

Folkspel (föreningslivets eget spelbolag) har som uppdrag att ge föreningar och människor förutsättningar att fortsätta utvecklas. Deras syfte är att alla människor oavsett bakgrund eller förutsättningar har rätt att må bra. Svenskt föreningsliv främjar hälsan, integrationen och respekten för andra. För varje såld Eldsjälsbukett skänker Euroflorist 10 % av blomstervärdet till Folkspel så att de kan fortsätta arbeta för ett öppnare Sverige och ett starkare föreningsliv.

Skicka

Kundservice