Skicka blommor

Röda Korset - Gåvor med dubbelt värde 
Vi på Euroflorist har tagit fram ett unikt sortiment som både gör mottagaren glad och som stödjer Röda Korset. Vi är mycket stolta över vårt samarbete och skänker hela 10 % av blomstervärdet till Röda Korset. 
Klicka här för att se våra Röda Korset-blommor

Rädda barnen  
Barnen är vår framtid och för många ser framtiden ljusare ut tack vare Rädda barnen. Därför stödjer vi Rädda Barnen. Det kostar dig inget extra. Välj bara en blomma från vårt Rädda Barnen-sortiment. Vi skänker 10 % av blommans värde direkt till Rädda Barnen.
Klicka här för att se våra Rädda barnen-buketter    
 
Barnfonden
Sedan julen 2012  är vi glada över att samarbeta med Barnfonden. Barnfonden är en fadderorganisation där du kan bli fadder åt ett barn eller stödja olika fadderprojekt.  Vårt samarbete startade med produkten "En GOD jul" julen 2012. Även i år kan du skicka produkten "En GOD jul" där bidraget går i form av en get till en familj i Zambia. Till påsk går det att bidra med en bukett och kycklingar " En GLAD påsk" till en familj i Brasilien.
Klicka här för att komma till produkten.
 
Bröstcancerfonden - BRO
Vi samarbetar med BRO - Bröstcancerföreningarnas Riksorganisation där vi erbjuder Rosa Buketter till förmån för bröstcancerforskningen. Genom att väja en av våra buketter bidrar du med 25,30 eller 50 kronor till Bröstcancerfonden via BRO. Hos många av våra florister kan du dessutom köpa Rosa Bandet, var med och bidra
Klicka här för att se våra "Rosa buketter" 

 

           
 

   
            

 

      

  

    

 

Kundservice