Leverans samma dag Betala med Swish 7 dagars garanti
Mitt konto
Ståtlig Amaryllis

Ståtlig Amaryllis

  • Stilig amaryllisbukett
  • Vackert floristhantverk
  • Komplettera gåvan med god choklad
Säsongsprodukt

Säsongsprodukt


Detta är en säsongsbetonad produkt som inte är tillgänglig för tillfället.
Delivery1
LEVERANS SAMMA DAG
Direkt till dörren
Basket1
BETALA MED SWISH
Beställ enkelt och snabbt
Flower1
BLOMMOR & PRESENTER
Gåvor för alla tillfällen
Pin1
LEVERANS I HELA VÄRLDEN
Via vårt stora floristnätverk
PRODUKTINFORMATION
God jul med amaryllis - Amaryllis är en av våra mest populära julblommor och här har du den i en vacker julbukett med mixat grönt. Buketten är hållbar så mottagaren kommer att kunna njuta länge av din fina julhälsning. Amaryllisen är en färsk blomma som kan komma att levereras i knopp för längre hållbarhet.
Vilka betalningsalternativ finns det hos er?
Man kan välja att betala med många olika säkra och trygga betalsätt hos Euroflorist. Klarna, Swish, Paypal, Trustly och kortbetalning med Visa/Mastercard/American Express.

Vad händer om mottagaren inte är hemma?
Om mottagaren inte är hemma tar floristen tillbaka blommorna. Mottagaren informeras då om att de kan hämta blommorna i butiken. Du kan välja att blommorna antingen kan ställas vid dörren, eller levereras till grannen om mottagaren inte är hemma.

Hur vet jag att blommorna har kommit?
Du får ett sms med en leveransbekräftelse där blommorna är levererade. Vid frågor är du välkommen att kontakta oss för att få en leveransbekräftelse

Kan jag välja leveranstidpunkt för min bukett?
Ja, du kan välja vilken dag som floristerna levererar på när du beställer. Floristen kontaktar mottagaren när leveransen närmar sig.

Buketten
Blommorna binds alltid av en florist. Beroende på säsong och tillgång på blommor kan buketten ev avvika något från bilden. Vi gör alltid vårt bästa för att efterlikna bilden och se till att buketten stämmer i färg och form. Observera att vissa blommor levereras i knoppar för längre hållbarhet. Notera! Buketten på inspirationsbilden visar ett exempel på en bukett, buketten på bilden kan variera i storlek och avspeglar inte det visade priset. Om tillbehöret du har valt inte finns hos floristen kan det ersättas med en likvärdig produkt.

Vad händer om jag inte är nöjd med min bukett?
Vi strävar efter att erbjuda högkvalitativa produkter och en god kundservice. Om du av någon anledning inte är nöjd med din bukett, kontakta oss via mail eller i den orangea chatten som befinner sig nere i högra hörnet. Mottagaren kan även kontakta den levererade floristen.

Finns det ett kort med?
Ett kort ingår i priset med en valfri hälsning. Ett mer exklusivt kort kan läggas till. Du kan även köpa andra tillägsvaror som choklad, en nalle, etc.

Kommer det med en vas?
Nej, en vas ingår inte i priset, men kan köpas separat.

Hur länge håller buketten sig fräsch?
Varaktigheten på bukettens livslängd beror på faktorer som temperatur och luftfuktighet, men vi gör alltid vårt bästa att packa blommorna så de håller så länge som möjligt.

Var anger jag min rabattkod/presentkort?
Eventuell rabattkod eller presentkortskod anges i nästa steg i beställningsprocessen.

Vilka regler gäller vid köp av Sverigelotter?
Väljer du att köpa till en Sverigelott, tänk på att mottagaren måste ha fyllt 18 år och detta kontrolleras i samband med utlämning av lotten Artikelnummer: BOU18_61