Leverans samma dag Betala med Swish 7 dagars garanti
Mitt konto

Blomsterinspiration, blombud & presentkorgar

Euroflorist hjälper dig att visa omtanke och få dina nära och kära att känna sig älskade. Vi finns här när du vill säga grattis, lycka till eller förlåt.

Med oss kan du skicka blommor och presenter över hela Sverige och stora delar av världen. Vi arbetar med professionella florister och skickar du blommor med oss kan du vara trygg med att vi levererar hantverk och kvalitet.Euroflorist bukett Ljus överraskning

Passar in hemma

- Den här buketten är ingen traditionell höstbukett när det kommer till färgkomposition. De trendiga kalla pastellerna och valet av blommor och grönt gör att buketten känns elegant. Tack vare sina neutrala och svala färger passar in i alla hem, vilket göra buketten till ett säkert kort att ge bort.

Till våra Höstbuketter

Andas lyx

- Beigerosa och mörkröda toner är en magisk färgkombination och ligger helt rätt i tiden. I den här buketten har blommorna mixats på ett frodigt sätt vilket skapar en spännande struktur och ger ett maffigt intryck. Det andas lyx över den här buketten. Det här är en bukett som skulle passa perfekt att ge till någon som fyller år.

Till våra Födelsedagsbuketter

Euroflorist bukett Mustig