Mitt konto
XMAS HERO

Blommor är den perfekta julgåvan

Blommor är den perfekta julklappen till anställda, kunder och partners. Inte bara för att det är extremt enkelt för dig, åtminstonde om du använder dig av Euroflorist, utan också av en rad andra anledningar.

4 anledningar till att ge bort blommor i jul:

Blomsterlykke
1. Blommor triggar lyckokänslor

Blommor har stor betydelse för hur vi mår och får oss att känna lycka och glädje. Forskning från University of Jersey har visat, att när vi får blommor känner vi instinktivt lycka.
(Källa: alive.dk).

Blomster letter stress
2. Växter och blommor minskar stress

Det är inte bara humöret som påverkas positivt av blommor. Nämnda studie visade att när forskingspersonerna fick vara bland blommor kände de sig mindre stressade, spända och oroliga. De var också mer tillfreds och kände större livsglädje, än när de inte hade blommor omkring sig.

Blomster gir bedre relasjoner
3. Får relationer att växa

Att ge bort blommor är ett bra sätt att bygga relationer. Blommor lockar fram positiva känslor och skapar en samhörighet mellan den som får och den som ger.

Blomster gjør at du blir husket
4. Du blir ihågkommen

Ger du bort blommor, kommer mottagaren att tänka på dig varje gång hen tittar på blommorna. Lägg till en liten hälsning, så blir buketten eller blomstergruppen ännu mer personlig.