Beställ senast 8 feb - Få 15% rabatt på våra Alla hjärtans dag-buketter med koden LOVE15.
Mitt konto
Blomsterlycka

Blomsterlycka

Skicka en blombox och få den levererad till dörren. Blommor i säsong och lådan är i miljövänligt material. Beställ din box och betala smidigt med Swish.
Säsongsprodukt

Säsongsprodukt


Detta är en säsongsbetonad produkt som inte är tillgänglig för tillfället.
Delivery1
LEVERANS SAMMA DAG
Direkt till dörren
Basket1
BETALA MED SWISH
Beställ enkelt och snabbt
Flower1
BLOMMOR & PRESENTER
Gåvor för alla tillfällen
Pin1
LEVERANS I HELA VÄRLDEN
Via vårt stora floristnätverk
PRODUKTINFORMATION
Uppvakta någon du tycker om med en box fylld av vackra blommor i vita och rosa nyanser som floristen väljer. En romantisk gåva som passar perfekt när du vill skicka en blomstrande kärlekshälsning. Hattasken kan bytas ut mot likvärdig produkt.
Blommorna binds alltid av en florist. Beroende på säsong och tillgång på blommor kan buketten ev avvika något från bilden. Vi gör alltid vårt bästa för att efterlikna bilden och se till att buketten stämmer i färg och form. Buketten på inspirationsbilden visar ett exempel på en bukett, buketten på bilden kan variera i storlek och avspeglar inte det visade priset. Ett litet kort ingår i priset, men vas ingår ej, men kan köpas till. Om tillbehöret du har valt inte finns hos floristen kan det ersättas med en likvärdig produkt. Väljer du att köpa till en sverigelott, tänk på att mottagaren måste ha fyllt 18 år och detta kontrolleras i samband med utlämning av lotten Artikelnummer: ARR19_42
It's not actually a picture, it's a script loaded as image for better performance