Mitt konto

Upptäck vår fina blomsterbox

Skicka en blomstrande presentbox till någon du tycker om eller unna dig själv en blomsterbox. Alla blir glada av att få blommor levererade i en vacker förpackning.

Ett nytt sätt att skicka blommor

Det är en alldeles speciell känsla att få hem en vacker förpackning fylld med blommor.

Med en blomsterbox får du tryggt dina blommor levererade hela vägen hem. Och det bästa är att du inte behöver vara hemma för att ta emot din bukett. Tänk vilken härlig överraskning att komma hem till en vacker blomsterbox som väntar på dig.

Varje vecka finns det flera varianter av blomsterboxar att välja bland. I sortimentet hittar du alltid prisvärda buketter med säsongens vackraste blommor.


flower

Miljövänlig förpackning

Boxen blommorna levereras i är både återanvändningsbar och återvinningsbar. Använd den som förvaring eller fyll den med tidningar som ska till återvinningscentralen. Den är även FSC-märk, vilket betyder att den kommer ifrån ett ansvarsfullt skogsbruk.

[Image description]

Välj blomsterbox

Välj vilken bukett du vill ha. Fyll i telefonnummer, namn, adress samt vilken dag du vill att boxen levereras. Glöm inte att skriva en personlig hälsning om du ska skicka blommorna till någon annan än dig själv.

[Image description]

Buketten levereras

Blommorna packas i en vacker presentbox och skickas hem till mottagaren. Du behöver inte vara hemma för att ta emot blomsterboxen. Blomsterboxen levereras med Early Bird senast kl.07.00 på morgonen. Vi levererar ons-lör.

[Image description]

Njut av dina blommor

Öppna din blomsterbox och möts av ett fång vackra blommor. Skär en ny snittyta i stjälkarna och arrangera blommorna i en vacker vas. Njut av bukettens färg och doft.


Med en blomsterbox från Euroflorist får du:

[Image description]

Trygg och enkel leverans

Du behöver inte vara hemma för att ta emot blomsterboxen.

[Image description]

Prisvärda blommor

Varje vecka finns det flera varianter av prisvärda växter och blommor att välja bland.

[Image description]

Miljövänlig förpackning

Boxen blommorna levereras i är både återanvändningsbar och återvinningsbar.