Leverans samma dag Betala med Swish 7 dagars garanti 

Så fungerar Farm to Door av Euroflorist

Med Euroflorists blomsterboxar kommer du att skicka vackra blommor av färg som håller sig vackra längre.  Med bara ett par steg blir det möjligt att leverera Euroflorists blomsterboxar direkt från odlaren till mottagarens dörr, detta för att leverera en upplevelse som varar.

✓ Fler knoppar för dina pengar ✓ Oslagbar färskhet ✓ Njut av stunden 


Steg 1: Prisbelönt design

Farm to Door kollektionen har utvecklats av vårt prisbelönta in-house floristteam. De har skapat en vacker design av handplockade blommor.

Steg 2: Det handlar inte bara om blommorna

Dina blommor från Euroflorist är inte bara vackra att titta på de odlas också på ett ansvarsfullt sätt. Våra odlare bryr sig om både människor och miljön.

Steg 3: Njut av stunden

Att öppna en blomsterbox skapar en lyxig känsla. När personen du skickar blommor till öppnar blomsterboxen möts de av en bukett vackra blommor som är bundna och inslagna i fint papper. För att fullända presenten innehåller blomlådan också ett härligt kort med ditt personliga meddelande, vilket skapar ett minnesvärt ögonblick.

Steg 4: Ge dina blommor ett långt och lyckligt liv

Hemligheten är kärlek, kallt vatten och lite näring. Ta även bort de nedre bladen från stjälkarna, skär stjälkarna diagonalt med en vass kniv och byt vatten varje dag.