Leverans samma dag Betala med Swish 7 dagars garanti 

Blomstrande dekorationer till baby shower

Ska du planera baby shower och behöver inspiration? Här ger vi dig våra tips för att fixa en blomstrande fest för den nyblivna mamman.

Presenter, fina dekorationer, cupcakes och den obligatoriska blöjtårta är viktiga komponenterna för en lyckad babyshower. Låt dig inspireras av våra bästa tips.

Dekorationer och presenter till babyshower:


Blomstrande presenter

Presenterna är en stor del av din baby shower. Här är det meningen att ni kompisar ska köpa kläder, snuttefiltar och andra saker som bebisen kommer att behöva. Ett enkelt sätt att pimpa dina presenter är att slå in dem i fint papper och knyta fast en vacker blomma. I det enkla bor det vackra.

en bukett av aprikosa rosor och gula kryssantemum till baby shower. Blöjtårta och presenter till babyshower

Dekorationer till din babyshower

Dekorationer är viktiga för att skapa en helhet till festen. Välj ut ett färgtema samt två eller tre växter som du kan använda dig utav. Tänk på att färgtemat inte nödvändigtvis behöver vara rosa eller blå. Det är roligt att experimentera med lite olika färger. Eller enbart arbeta med naturmaterial och färger som i vårt exempel.

muffins för en babyshower

Matchande cupcakes

Ett enkelt sätt att knyta ihop temat för din baby shower är att dekorera med samma typ av blommor. Vi har valt att använda brudslöja och murgröna. Gör enkla cupcakes som du toppar med glasyr. Placera sedan några blommor och blad på varje cupcakes. De här enkla bakverket kommer garanterat imponera på dina gäster.

Blöjtårta dekorerad med blommor

Blöjtårta dekorerad med blommor

Den obligatoriska blöjtårtan är en stor del av din baby shower. Se därför till att imponera stort. För att göra tårtan behöver du minst två paket med blöjor. Rulla blöjorna och fäst med gummisnodd. Knyt ihop blöjorna med ett vackert sidenband i rätt färgtema. Stick in fina presenter så som nappar och snuttefiltar i din tårta. Avsluta sedan med att dekorera tårtan med blommor.

Inspiration till din babyshower

Inspiration till din babyshower

En lyckad baby shower börjar med en wow effekt. Låt den blivande mamman kliva in i rummet och se alla vackra dekorationer. Sen är det bara köra igång med roliga quiz och lekar. Be till exempel alla ta med ett kort på sig själv som liten och låt henne gissa hur kompisgänget såg ut som liten. Lycka till!