Leverans samma dag Betala med Swish 7 dagars garanti 

Nyårsdukning – duka med blommor

Till nyår dukar vi med mjukene, vaxblommor och eucalyptusbär. Imponera på dina gäster med ett nyårsbord som blommar i säsongens vackraste gröna.

Bjud dina vänner på en blomstrande nyårsfest som de sent kommer glömma. Köp hem säsongens gröna och låt kreativiteten flöda. Kom ihåg att det sitter i det små detaljerna.

 

Så lyckas du med din nyårsdukning


nyårsdukning

Blomstrande mingelglas

Dekorera glasen med säsongens blommor och grönt. Ge varje gäst en unik växt så tappar de inte bort sitt glas under kvällen. Ett tips som är både praktiskt och väldigt vackert. Växten surrar du fast med myrtentråd.

nyårsdukning blomsterdukning mjukene

Bordsplacering med mjukene

Det är alltid festligt och spännande med bordsplacering. Gör dina placeringskort vackra med en linneservett och säsongens gröna. Vi har valt att använda mjukene. Vad väljer du?

blomsterarrangemang blomdukning nyårsdukning

Vinterns vackraste girlang

Gör en vacker vintergirlang. Välj ut några vackra växter och klipp av stjälken så den blir ungefär 5 cm. Mät sedan ut med ståltråd hur lång du vill att din girlang ska vara. Linda sedan tråden med floratejp så att växterna fäster bättre. Ta några växter i taget och surra fast med myrtentråd. Låt girlangen ringla över hela bordet.

lärkkottar, eucalyptus och grankvistar blomsterarrangemang nyårsdukning blomdukning

Champagneskål med skogstema

Ingen fest utan bubblor. Leta fram din största champagneskål och fyll med is och vatten. Välj sedan ut växter och blommor som matchar säsongen. Vi har använt oss av lärkkottar, eucalyptus och grankvistar. Låt växterna vackert flyta omkring tillsammans med isbitarna.

blomvas minibuketter nyårsdukning blomsterdukning

Blommor i små vaser

Samla på dig massor med små vaser i glas och porslin. Ett tips är att leta på loppis eller hemma i skåpen. Det är mycket som man bli en vacker vas. Placera ut vaserna på bordet och med små minibuketter i varje. Det skapar en riktig wow-effekt till din nyårsfest.