Leverans samma dag Betala med Swish 7 dagars garanti 

Julinspiration

Oavsett om du gillar den traditionella julen med rött och vitt, hyacinter och amaryllis, eller om du byter färger och pynt varje år, så kan det vara roligt att få ny inspiration. Här har vi tips och idéer som vi hoppas att du kan få nytta av. Våga utveckla din personliga stil och gör årets jul till den vackraste någonsin.

Relaterade sidor:  |  Julblommor  |  Hyacinter  |  Julstjärnor  |


hyacint i kruka

Mossa och doftljus

På julen blir det ofta mycket gott att äta och en hel del stillasittande. Passa på att ge er ut i naturen och ta del av allt som erbjuds där, du kan finna lugn under en av de stressigaste tiderna på året. Sök er tillbaka till det enkla, det råa och lite opolerade här kan vi hitta nya sätt att använda gamla material. Naturen är en dröm för den som tycker om naturmaterial och inser värdet av att återanvända. Frossa i kottar, mossa och annat som naturen har att erbjuda. Lägg till ett doftljus och lite julpynt för att få en skön mix mellan nött och nytt. Med en liten ljusslinga på bordet eller i fönstret får du en supermysig stämning.

vita julstjärnor kottar mossa

Julfint med julstärnor

Inget glitter och inga kulor, bara naturmaterial. Kottar, grönt och vitmossa (fönsterlav) ger fin struktur. Tänk dig en tidig decembermorgon i skogen, dagg i luften och knarr under skorna. Där har du känslan vi vill komma åt. Här kan du läsa mer om en av våra mest älskade julfavoriter.

hyacint kottar nötter

Hyacinter på rad

Hyacinter är en av våra mest älskade julblommor och passar perfekt som stämningshöjare. Placera dem i gamla udda glaskrukor, dricksglas eller skålar, så att lök och rötter syns. Dekorera sedan med små kottar eller pinnar. Enkelt och fint! Här hittar du fler tips om hur du kan dekorera med hyacinter.

silvergran med julros och julkulor

Effektfull mix

En enkel dekoration kan vara väldigt effektfull. Silvergran, julkulor och blommor av julros är allt som behövs för att skapa ett vackert stilleben.

juldukning med vita rosor trädstammar

Stämning med ljus

Blommorna på bordet behöver inte stå i vas. Här har vi gjort en annorlunda dukning där vi använt material från naturen och, det enklaste sättet om du vill skapa stämning, lagt till en tunn ljusslinga.

Låt din egen fantasi skapa stämningen!