Leverans samma dag Betala med Swish 7 dagars garanti 

Så pyntar du dina gåbort-presenter

Inför det årliga glöggminglet tycker vi det är trevligt att ta med sig en present. Det är roligt att göra det där lilla extra och pynta gåbort-presenten så det blir mer personligt.


Här ger vi fyra tips på personliga presentinslagningar

olika sorters presenter har placerats under en julgran

Du behöver

Vi har valt att använda oss av eucalyptus, kottar, grankvistar och annat. Välj det du tycker är fint. Endast fantasin sätter gränser! Det är enklast att använda sig av ståltråd för att fästa blommor och kvistar. Vill du inte att ståltråden ska synas kan du vira ytterligare ett band utanpå.

en burk fylld med kakor har dekorerats med kottar, löv och gran och ligger i någons hand

Ge bort hembakt

Ett lifehack som kommer ta värdinnan med storm. Du fuskar och köper färdiga kakor, lägger i en gammal syltburk och avslutar sedan med att vira ett band om burken och pilla ned några grankvistar, eucalyptus och kottar. Det kommer se ut som du kommer med hembakt till festen, och vem älskar inte det egentligen?

ett glänsande, rött paket sitter under en julgran med en tehållare

Tepåsen + tesil

Ett bra komplement till kakburken men också en väldigt trevlig present att ge bort, är löste med tesil. För att göra det mer personligt har vi piffat tepåsen med eucalyptus, kvistar av gran och ett vitt vackert sidenband. Du kan sedan överlämna kakburken och teet i en tjusig presentpåse, så kommer det kännas ännu lyxigare.

en brun flaska har dekorerats med garn, löv och gran och placeras på päls

Lyxiga bubbelflaskan

En flaska bubbel tycker vi känns härligt lyxigt att ge bort. Välj ut en flaska med omsorg och piffa den sen med grönt i säsong och vackra band. Här har vi använt oss av ett naturband men det går också bra att välja t.ex. sidenband, spets, satin och sammet.

en chokladask har dekorerats med kottar, löv och gran och hålls av någon

Klassisk chokladask

Precis som med kakorna och teet, kan du med fördel ge bubbel och en ask choklad i par. Choklad och bubbel – här har vi smaker som gifter sig! Här har vi virat ståltråd och naturband runt hela asken och sedan prytt med grönt i säsong som mossa, eucalyptus och granris. Tänk på att sätta växterna tätt eftersom det är en större yta att täcka och vi vill inte att asken ska lysa igenom underifrån.

adventsljusdekoration står mitt på ett bord. på sidan av ljuset finns två keramiska muggar och ett fat med skivade fikon med valnötter och ost

Gå nu på glöggmingel och gläns med din personliga och tjusiga presentinslagning! Välj en, två eller slå på stort och sätt ihop en hel korg av godsaker!