Mitt konto

Dekorera för festen

Går du också igång på att planera dekorationer och allt fint du vill göra till bröllopsfesten? Visst är det skoj? Möjligheterna är hur många som helst och här kommer lite inspiration till hur du med hjälp av blommor kan göra festen till ett vackert minne för livet.

Glöm inte stolarna

Blomsterdekorationer på stolarna är vackert men det kan väl dyrt om det är många stolar som ska dekoreras. Varför inte bara märka ut brudens och brudgummens stolar?

Skapa blickfång

En handskriven skylt som hälsar gästerna välkomna, ett stort fång blommor på ett bord eller många små vaser grupperade tillsammans. Svårare än så behöver det inte vara att skapa effektfulla blickfång som gör en vacker fest ännu vackrare.

Våga ta i

Var inte rädd att ta i när det gäller blommor och dekorationer. Tänk personligt och utanför boxen. Här har vi skapat ett superfint arrangemang där gästerna får hämta sin dryck medan de väntar på att brudparet ska anlända till festen. Blanda gärna in lite oväntade material. Vi gjorde en skön mix på skördetema med mjölkkannor, majskolvar, nyskördade äpplen och vackra blommor. Lägg gärna krut på ett lite större arrangemang. Det ger ett maffigt intryck och kan vara lika effektfullt som många små.


It's not actually a picture, it's a script loaded as image for better performance