Skicka blommor

Vad tycker ni om oss?

 

Det har nu gått ett år sedan vi ställde den frågan till er och lät alla våra kunder ge sina synpunkter på vår tjänst genom Trustpilot. Drygt 6000 av er som skickat blommor har hittills valt att lämna ett omdöme. Det är nästan tjugo per dag om man slår ut det på hela året. Det är fantastiskt många. Tack till er alla för att ni tagit er tid att skriva recensioner.

Svaret vi fick har gjort oss både stolta och glada. Vi har fått ett toppbetyg och ni har gjort oss till nummer ett i kategorin ”blommor”. Mer än 80 procent av er har gett oss fyra eller fem stjärnor av fem möjliga. Vi vill dock inte bara tacka alla er som tycker att vår tjänst är toppen utan även er som gett oss ett mindre bra betyg när vår tjänst har fallerat. För visst händer det då och då att något går snett. Och då behöver vi naturligtvis få veta det. Era recensioner gör vår tjänst bättre, enklare att använda och i slutändan roligare för dig att få någon att känna sig både glad och uppmärksammad.

Blommor är en fantastisk gåva som saknar motstycke. Den är vacker, sprider glädje och skänker leenden överallt. Ni har alla gjort världen lite gladare och dessutom värmt många hjärtan genom att skicka blommor. För detta vill vi ge er något tillbaka. Vi ger dig därför tio procents rabatt på fyra helt unika buketter. Så egentligen återstår bara en fråga. Vem vill du göra glad idag?

Se våra buketter med rabatt här! 

Tack än en gång för toppbetyget och fortsätt tyck till på Trustpilot!

 

Euroflorist

Kundservice