Mitt konto

Det här gäller i höst och vinter

Hösten och vintern har vi två huvudtrender som stämmer väl överens färgmässigt men ändå har helt olika uttryck - Curious Collage och Forest Fantastic. Här kan du titta närmare påvår höstkollektion med specialdesignade buketter och nedan berättar vi mer om de två trendstilarna.

Sammetsrött och rosor

I den stora trendstilen som kallas Curious Collage består färgpaletten av mörka jordfärger och sotig guld. Vi ser sammetsröda rosor med stora blomsterhuvuden i tätt bundna buketter och gröna blad och stilfullt gräs får tillföra en skulptural känsla. Som dekoration använder vi gärna fjädrar, smycken och broscher vilket blir effektfullt i kontrast till de mjuka blommorna och dova kulörerna. En del av de allra mörkaste tonerna sparar vi på till vintern men tycker du om den här stilen har vi en passande höstbukett här.

Rått och opolerat

Vinterns andra stora trend Forest Fantastic, där du bland annat hittar den här buketten, tar oss med oss ut i naturen. För medan Curious Collage står för det överdådiga och eleganta söker sig Forest Fantastic till det råa och opolerade, och räds inte att utforska nya sätt att arbeta med material som vi kan hitta ute i skog och mark.