Leverans samma dag Betala med Swish 7 dagars garanti
Mitt konto
https://www.euroflorist.no/Upload/screen-768x370_jfma2019_plants_cat20.jpg

Vårens trender & nyheter

Visst är det härligt? När våren kommer med solens värmande strålar, försiktig fågelsång och knoppar på väg att övergå i härlig grönska. Träffande nog heter vårens stora trendstil Vital Vibe, livsgivande vibbar, och med den i tanken presenterar vi nu nyheterna för våren.

vårens buketter
Vital Vibe – vårens stora trend

Ingen har väl kunnat missa att gult är en superhet färg just nu och Vital Vibe är en av de stora bärarna av färgen. Gult som trendfärg såg vi redan under förra året och att den fortfarande är stor bekräftar dess genomslagskraft. Har du inte vågat satsa på gult tidigare, så kan du lugnt göra det nu.

Den här fina vårbuktetten som passar stilen.

trendy vaser
Val av vas

Minst lika viktig som att buketten är snyggt bunden är vasen du sätter den i. Dels ska den passa i höjd och vidd men inte bara det. Idag är vasen en viktig inredningsdetalj och det finns en uppsjö av former, färger och mönster. Tänk på! Vasen ska framhäva och förstärka, inte ta över och distrahera.

Buketten på bilden heter Elegant och innehåller blanda annat anemoner och rosor.

Urban gardening
Urban gardening

Urban gardening, odling i stadsmiljö, fortsätter att vara populärt och vi hittar nya platser och sätt att odla, även på små ytor mitt i moderna storstäder. I Köpenhamn, Berlin och Amsterdam finns det sällskap där man samlas och byter sticklingar med varandra och på många ställen ordnar man växtloppisar. Värt att testa!

annerledes buketter
Testa rester!

Ibland händer det att floristerna har udda snittblommor över eller blommor som stått ett tag. Fråga om du får köpa en bukett till ett lite bättre pris, så räddar du kanske blommorna från sophinken och hjälper din lokala florist att undvika svinn. Ju senare på dagen desto större chans att du kan göra ett kap.

Premiär av vårkollektionen

Här hittar du alla våra nya vårbuketter och vårblommor.