Skicka blommor

Skicka present

Skicka en present online

 

Det är enkelt, pålitligt och smidigt att  skicka present  på nätet. Blommorna eller presenten levereras dit du vill. Hem till mottagaren eller till arbetsplatsen. Oavsett vad du har för anledning eller vem det är som ska uppvaktas så kommer mottagaren garanterat bli glad. Har du ont om tid eller inte har möjlighet att uppvakta personligen är den perfekta lösningen att skicka en present. Det går bra att skicka present som överraskning eller om man vill kan man låta floristen ringa mottagaren innan för att komma överens om en bra leveranstid eller dag. Det går även bra att skicka en present på nätet hem till sig själv. Varför inte unna sig en härlig säsongsbukett, krukväxt eller blomsterarrangemang.  Blommor blir man glad av och är en fin detalj i hemmet. Beställ blommor hem direkt och få leverans en gång i veckan eller så ofta du föredrar.

En upplevelsepresent är en perfekt gåva när du vill ge lite mer. Det finns att välja bland Kropp & Själ och Brunch med bubblor. Kropp & själ är ett gåvokort där man kan välja bland 180 olika spabehandlingar eller skönhetsbehandlingar. Perfekt till systern, mamma, frun, vännen eller flickvännen. Skicka en present med Kropp & själ och överraska någon du vill skämma bort. Brunch med bubblor är också en av de upplevelsepresenter vi har. I detta paket ingår det en lyxig brunch för två personer med champagne eller mousserande vin. Det finns 30 olika restauranger runt om i landet att välja bland. Detta är en perfekt present som du kan skicka till exempel vis brudparet, mamma och pappa eller vännerna som du vill uppvakta. Presenter går att skicka direkt hem till mottagarna med bud och blommor.

Choklad i olika askar med blommor finns också att välja bland. Vill du fullända presenten kan du välja att ha med trisslotter eller lotter från Sverigelotteriet. Med en vas och cellofan har du inte en bättre present att överraska din vän med.

Present till Mors dag, present till fars dag, födelsedagspresent, present till den nyfödda, julklapp, present till brudparet, studentpresent, present på Alla hjärtans dag. Oavsett vilken anledning du har att skicka en present fungerar det smidigt och enkelt att beställa en present i vår blomsterbutik på nätet.

Gör du din beställning innan kl 12.00 på vardagar kan vi leverera din present redan samma dag. På helger gäller samma sak innan 11.00. Vi kan inte garantera leverans på söndagar av presenter men våra florister gör allt för att få din present levererad på dagen du önskat. Upplevelsepresenter behöver vi ha in några dagar innan leveransdag.

Skicka present online