Skicka blommor utomlands

Skicka blommor utomlands idag

Gå direkt till vår sida sida där du kan  skicka blommor utomlands.

Kanske kan man tro att blommorna skickas från en florist i Sverige men vi är mer miljövänliga och effektiva än så. När du skickar blommor utomlands med EuroFlorist samarbetar vi med blomsterförmedlingar i hela världen.  Beställningen kommer in till vårt huvudkontor i Malmö och skickas sedan vidare till en blomsterförmedling i det landet beställningen går till.

Låt oss säga att vi ska skicka blommor till Australien. Du som beställare går in och gör en beställning på vår hemsida.
Ordern kommer in till vår personal på huvudkontoret som sedan skickar den vidare till en florist i det landet du vill skicka till. Det går snabbt som ögat. Ordern kommer in och skickas direkt till Australien. Blomsterförmedlingen i Australien tar sedan hand om beställningen och skickar den vidare till en florist på orten där blomman ska levereras.
Det går till på samma sätt som hemma i Sverige. Floristen får beställningen, binder buketten och levererar den sedan till den lyckligt lottade mottagaren. Snabbt, enkelt och tryggt med EuroFlorist.

Det kan vara krångligt och svårt när man bor långt bort från nära och kära. Vill man uppmärksamma eller gratta någon i utlandet är blombud en snabb och enkel lösning. Har du frågor om att skicka blommor utomlands är du välkommen att ringa 040 602 00 20 eller maila info@euroflorist.se