Presenttips

Skicka en gåva

Vill du skicka en gåva till en vän? Överraska kärleken med en romantisk bukett? Eller skicka blommor och choklad till någons födelsedag? Här hittar du gåvotips som passar alla tillfällen. Vi levererar direkt hem till mottagaren med en hälsning som du skriver själv.

Present till flickvän
Present till flickvän  från  249 kr

Skicka blommor till Alla hjärtans dag! Vi har romantiska röda rosor, ljuvliga rosa buketter och den klassiska röda rosen med en söt nalle. Bara att välja!

Presenter till henne
Presenter till henne  från  249 kr

Skicka blommor till henne för att visa din kärlek. Vi har romantiska röda rosor, ljuvliga rosa buketter och den klassiska röda rosen med en söt nalle.

Till honom
Till honom  från  259 kr

Här har vi samlat buketter till honom. En gåva som levereras direkt till dörren.

Morsdagpresent
Morsdagpresent  från  249 kr

Vi har den perfekta presenten till mamma på Mors dag. Kolla in våra presentkorgar som du kan skicka och få levererade till mamma på Mors dag.

Julklappar

Vill du ha tips på julklapp till den som har allt? Vi har många olika presentlådor med goda läckerheter såsom choklad, glögg, julgodis och mycket annat

Alla hjärtans dag present
Alla hjärtans dag present  från  559 kr

Skicka blommor till Alla hjärtans dag. Vi har romantiska röda rosor, ljuvliga rosa buketter och den klassiska röda rosen med en söt nalle. Bara att välja!