Våra presenter

 Oavsett om du väljer att skicka en liten bukett eller större blomsterarrangemang är det alltid överraskande och uppskattat med en liten present till. Nedan ser du våra presenter som vi kan erbjuda när du skickar blommor med oss. Gör någon du tycker om glad idag med en bukett och en liten present.

  
 
 
 
 
 Nalle
 En söt liten nalle till någon du tycker extra mycket om. Passar också bra att skicka till de nyblivna föräldrarna och bebisen. Vår lilla nalle finns i olika färger, vit, beige, brun och är ca 20 cm. Floristen väljer passande färg om du inte specifikt önskar en speciell färg. 
  
 
 
 
 
 
 
 Iris Grab´n go vas
 Vi är stolta att presentera vår nya vas Iris Grab´n go - Exklusivt framtagen för att vara enkel att använda och snygg att ge bort. Vasen har band på vardera sidor som gör den enkel att ge bort eller hänga på dörren. Allt material är återvinningsbart. Är du osäker på om mottagaren har en vas hemma så är Iris Grab´n go vasen en perfekt present. 
  
 
 
 
 
 
 
 Glasvas
 Du kan också välja att köpa en glasvas till buketten. Floristen väljer en storlek som passar buketten du valt. Det är ett bra val att köpa en glasvas till t.ex. festen eller om blommorna ska skickas till ett sjukhus där det inte alltid finns vaser tillgängliga. En glasvas till buketten är ett bra sätt att lyfta fram blommorna och är garanterat alltid uppskattat av mottagaren. 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Triss
 Varför inte tillägga en trisslott till födelsedagsbuketten? Trisslotterna kommer med buketten i ett litet konvelut. (OBS! Vi kan ej erbjuda trisslotter på alla orter i Sverige och du måste vara minst 18 år för att kunna beställa.)
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Chokladask från Malmö chokladfabrik
 Lyxig och fairtrade producerad choklad från Malmö chokladfabrik. 160 gram av exklusiv choklad av bästa kvalité tillverkad i Malmö. Till chokladälskaren och finsmakaren. Asken består av 1888 fairtrade mjölkchoklad och Master blend 70 % choklad.
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Chokladstrut från Malmö chokladfabrik
 Chokladstrut med goda chokladpraliner tillverkade i Malmö chokladfabrik. Fairtrade choklad av högsta kvalité. Struten innehåller 90 gram choklad och är ett perfekt tillägg till en fin bukett.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  Lakrits
 Lakrits från lakritsfabriken i Ramlösa. En finare lakrits av bästa kvalité. Till alla lakritsälskare och finsmakare. Asken innehåller 150 gram lakrits.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Kort
 Till våra blommor ingår det alltid ett mindre, enkelt kort men vill du skicka ett större finare kort kan du välja ett kort som tilläggsprodukt.
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Sverigelotter
 Skicka blomsterbud med lotter! Lotter från Sverigelotten. 5 kr av priset från lotterna går direkt till kampen mot bröstcancer genom Bröstcancerorganisationens Riksorganisation. Lotterna går att lösa in på ATG och Direkten.
  
 
 
 
 
 
 
 
 Cellofan
Vill du göra din bukett ännu mer festlig och lyxig kan du lägga till cellofan. Floristen väljer färg på cellofanen efter vad som passar bäst till blommorna.
Kundservice