Bra att veta inför Mors dag 26 maj 2019

Skicka blomsterbud direkt till mamma på Mors dag. Här hittar du leveransinformation som gäller för våra blomsterbud inför Mors dag.

Blommor

Den stora efterfrågan på blommor till mors dag kan leda till att utbudet hos floristerna varierar. En del blommor kan därför komma att ersättas med liknande. Därför kan den levererade produkten skilja sig något från bilden som visas på hemsidan. Våra florister gör alltid sitt yttersta för att leveransen ska motsvara den beställda buketten. Om det inte står specificerat antal i produktbeskrivningen garanterar vi inte ett specifikt antal blommor. Antal är beroende av lokala priser och utbud. Men du får alltid blommor till det värde du har beställt för.

Presentkorgar

För att kunna garantera leverans av presntkorg till Mors dag behöver vi ha din order senast den 21 maj klockan 12.00. Skickar du en presentkorg tillsammans med blommor kommer blommorna att levereras separat, direkt till mottagaren. Mottagaren får en avi och kan hämta ut presentkorgen på ett utlämningsställe.

Tilläggspresent

I de fall då du valt en tilläggspresent i form av ex choklad och floristen inte har produkten hemma, kan den komma att bytas ut mot en likvärdig produkt.

Leverans

Vi kan fortfarande leverera till många städer. Skulle vi mot förmodan inte kunna leverera till den stad du valt får du upp en varningstext när du fyllt i mottagarens adress.

Det är många mammor som kommer att bli överraskade med blommor på Mors dag! Och eftersom det är väldigt många blommor som ska levereras, jobbar våra bud hela kvällen - ända fram till kl. 20.00! (Gäller bud till privatadresser.)

Vi levererar till i stort sett hela Sverige även på Mors dag. I enstaka fall kan bud inte beställas till söndagar och då levereras blommorna istället på lördagen. Undantagsvis kan mottagaren få en avi med vilken de kan hämta ut blommorna.

Vi gör allt vi kan för att tillgodose dina önskemål. Vi kan dock inte garantera en exakt leveranstid under mors dag då floristerna jobbar på olika sätt med budfirmor eller andra lösningar för sina leveranser.

• Vi kan inte garantera sent inkomna ändringar eller makuleringar då produkterna i vissa fall påbörjas dagen före, för att kunna utföra leverans på önskat datum.
•  Information och leveransstatus försöker vi ge i största möjliga mån, men då kundservice och floristerna har hög belastning under mors dag kan det dröja lite längre innan vi svarar denna dag.
•  Oavsett vilket leveransalternativ som valts: ring innan, häng på dörr eller lämna till granne, kan floristen komma att kontakta mottagaren redan dagen före för att säkerhetsställa leverans.

För att vi ska kunna leverera dina blommor till mors dag är det viktigt att vi får rätt uppgifter till mottagaren. Om det är fel i beställningen kommer vår kundtjänst att kontakta dig. Får vi inte tag i dig kommer våra florister att göra sitt bästa för att ändå leverera blommorna.

Att tänka på när du gör din beställning:
• Glöm inte att skriva avsändare på korttexten så mottagaren vet vem hen ska tacka.
Har du valt "hänga dörr"? Ange lägenhet eller villa. Ange portkod, om sådan finns. Obs! Leverans i stora städer kräver ofta portkod. Glöm inte ange denna. Har du inte angett en portkod har butiken rätt att ringa till mottagaren för att t.ex. säkerställa leveransen.
• Alternativ telefonnummer? Ange gärna flera telefonnummer.
• Det är viktigt att du väljer leveransalternativ, ring innan/hänga dörr/lämna hos granne. Om du inte valt något leveransalternativ kommer floristen att ringa mottagaren för att säkerställa att denne kan ta emot leveransen.
• Våra florister förbereder beställningarna redan dagen före leveransen. Därför kan vi inte garantera att vi kan justera ändringar/makuleringar som kommer kort inpå leveransdatumet.
• Har du en rabattkod så anger du den på betalningssidan, i steg 3, där det står "Jag har en rabattkod". Fyll i rabattkoden och tryck sedan på "Aktivera".

Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta vår kundtjänst genom att klicka på Hjälp längst ner till höger. Tänk på! Under mors dag är det många kunder som vill nå oss och telefonkön kan vara lång. Vill du slippa vänta i telefon kan du istället maila oss eller chata med oss.. 

Kundservice