Skicka blommor

Bra att veta inför Mors dag 27 maj 2018

Skicka blomsterbud direkt till mamma på Mors dag - Här hittar du leveransinformation som gäller för våra blomsterbud inför Mors dag.

Blommor

Den stora efterfrågan på blommor till mors dag kan leda till att utbudet av blommor hos floristerna kan variera kraftigt och blommor kan därför komma att ersättas med liknande blomma, i liknande färg. Därför kan den levererade produkten skilja sig något från bilden som visas på hemsidan. Våra florister gör självklart sitt allra bästa för att leveransen ska motsvara den beställda buketten. Om det inte står specificerat antal i produktbeskrivningen garanterar vi inte ett specifikt antal blommor, detta beror på lokala priser och utbud. Men du får alltid blommor till det värde du har beställt för.

Gåvopaket

För att kunna garantera leverans av gåvopaket till Mors dag behöver vi ha din order senast den 23 maj klockan 12.00.

Tilläggspresent

I de fall då du valt en tilläggspresent i form av ex choklad och floristen inte har produkten hemma, kan den komma att bytas ut mot en likvärdig produkt.

Leverans

Vi kan fortfarande leverera till många städer. Skulle vi mot förmodan inte kunna leverera till den stad du valt får du upp en varningstext när du fyllt i mottagarens adress.

Det är många mammor som kommer att bli överraskade med blommor på Mors dag! Och eftersom det är väldigt många blommor som ska levereras, jobbar våra bud hela kvällen - ända fram till kl. 22.00! (Gäller bud till privatadresser.)

Vi levererar till i stort sett hela Sverige även på Mors dag. I enstaka fall kan bud inte beställas till söndagar och då levereras blommorna istället på lördagen. Undantagsvis kan mottagaren få en avi med vilken de kan hämta ut blommorna.

Vi gör allt vi kan för att tillgodose dina önskemål. Vi kan dock inte garantera en exakt leveranstid under mors dag då floristerna jobbar på olika sätt med budfirmor eller andra lösningar för sina leveranser.

• Vi kan inte garantera sent inkomna ändringar eller makuleringar då produkterna i vissa fall påbörjas dagen före, för att kunna utföra leverans på önskat datum.
•  Information och leveransstatus försöker vi ge i största möjliga mån, men då kundservice och floristerna har hög belastning under mors dag kan det dröja lite längre innan vi svarar denna dag.
•  Oavsett vilket leveransalternativ som valts: ring innan, häng på dörr eller lämna till granne, kan floristen komma att kontakta mottagaren redan dagen före för att säkerhetsställa leverans.

I över 30 år har vi levererat blommor över hela världen, men hur går det egentligen till? Klicka på videon nedan för att se hur det går till. Överraska mamma på mors dag med en vacker bukett!

För att vi ska kunna leverera dina blommor till mors dag är det viktigt att vi får rätta uppgifter till mottagaren! Om det blir fel i din beställning kommer vår kundtjänst att kontakta dig. Om de inte får tag i dig kommer våra florister att göra sitt bästa för att ändå leverera blommorna.

Att tänka på när du lägger din beställning:
• Glöm inte skriva avsändare på korttexten så mottagaren vet vem de ska tacka.
Har du valt hänga dörr? Skriv gärna portkod om det är lägenhet respektive villa? OBS! Beställningar som ska levereras i Stockholm glöm inte att skriva i portkoden om sådan finns. Har du inte angett en portkod har butiken rätt att ringa till mottagaren för att t.ex. säkerställa leveransen.
• Alternativ telefonnummer? Ju fler nummer desto bättre.
• Viktigt att välja leveransalternativ: ring innan, hänga dörr eller lämna hos granne. Om du inte valt något leveransalternativ kommer floristerna ringa mottagaren före leverans.
• Våra florister förbereder beställningarna redan dagen före leveransen. Därför kan vi inte garantera att vi kan justera ändringar/makuleringar som kommer kort inpå leveransdatumet.
Har du en rabattkod så fyller du i den på betalningssidan - steg 3. Där finner du en ruta där det står: "Jag har en rabattkod". Fyll i din rabattkod och tryck sedan på "Aktivera".

Under mors dag är det många kunder som vill nå oss och det kan vara lång väntetid på vår telefonlinje.Detta innebär att det kan vara enklare för dig som kund att istället kontakta oss via e-post. Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta vår kundtjänst på telefon: 040-602020.

heart Spara som favorit Alternate Text Ta bort som favorit
Drömmig
Drömmig
från 295 kr
heart Spara som favorit Alternate Text Ta bort som favorit
Mamma, du äger!
Mamma, du äger!
från 295 kr
Kundservice