Skicka blommor

Leveransinformation för jul och nyår

Nyår

Många av våra florister har öppet på nyårsafton och vi kommer göra allt vi kan för att dina blommor ska levereras på önskad dag. Vår garantitid för leverans innan nyår är kl. 12.00 den 30 december men vi kan fortfarande ta emot beställningar till många orter och våra florister gör sitt yttersta för att få dina blommor levererade. Leveransorter 31/12 - Se här

De flesta av våra florister har öppet på julafton och vi kommer göra allt vi kan för att dina blommor ska levereras. För att garantera leverans till jul behöver vi ha din order senast tiderna nedan. Vi kan inte garantera leverans på julafton i hela landet även om de flesta av våra florister har leverans. I de fall en beställning är lagd innan garantitiden har gått ut men på en ort där floristen inte erbjuder leverans på julafton kan dina blommor komma att bli levererade den 23/12. 


Garantitider


Till privatadresser: Onsdag 23 december kl. 13.00* 


Till företagsadresser: Måndag 21 december kl. 17.00


Till utlandet: Måndag 21 december kl. 17.00


*Till vissa landsortsadresser behöver vi din beställning senast 21/12 klockan 17.00


Beställningar som kommer till oss efter garantitiderna kommer vi att göra vårt yttersta för att få fram på önskad leveransdag. Men saknas möjlighet kommer blommorna i annat fall att levereras i mellandagarna (vid önskad leverans till jul), 2 januari (vid önskad leverans till nyår) eller närmast möjliga leveransdag efter nyårsdagen. Vi kan inte garantera leverans 25, 26 och 31 december. Vi reserverar oss för leveransförseningar i samband med väderproblem. 

Under storhelger och högtider kan utbudet av blommor variera från butik till butik, beroende på tillgänglighet hos grossister och att varor börjar ta slut. Blommor kan därför komma att ersättas med likvärdig vara, i liknande färg. Våra florister gör självklart alltid sitt yttersta för att motsvara den beställda produkten. 

Blommor är en populär present och dagarna innan julafton levereras en mängd julblommor. Vi vill därför göra dig observant på att din julhälsning kan komma att bli levererad på ett annat datum än önskat. Vi kommer att prioritera att leverera blommorna på det önskade datumet om anledningen är jubileum, kondoleans eller födelsedag.

Kundservice