Skicka blommor

Leveransinformation till mors dag

Öppettider kundtjänst under mors dag
Lördag 28 maj 9-16
Söndag 29 maj 9-16


Vår garantitid för leverans till privat adress på Mors dag 29 maj är kl: 12.00 samma dag.


Beställningar som kommer in efter kl. 12.00 gör vi allt för att de ska komma fram samma dag men de kan komma att bli levererade under nästkommande vardag utan att du blir kontaktad.
Till vissa landsadresser eller byar dit vi levererar med buss, båt eller lantbrevbärare är vi beroende av deras budtider. Till dessa orter behöver vi din beställning innan kl. 14.00 den 27/5 och leveransen kan komma att ske under lördagen den 28/5 utan att du blir kontaktad.

Vi kan inte garantera tidspassning men försöker alltid tillgodose era önskemål.


Utlandsbeställningar
Beställningar till utlandet behöver vi ha in innan kl. 10.00 den 27/5 för att vi ska kunna garantera leverans på Mors dag. Vi kan inte garantera exakt antal blommor eller tidspassning. Beställningar som kommer in gör vi allt för att de ska komma på Mors dag men de kan komma att bli levererade nästkommande vardag utan att du som kund blir kontaktad.


Övrig information
Vill du skicka blommor till företagsadress eller till butik så ansvarar du som kund för att uppgifterna är rätt och att mottagaren finns på plats under hela dagen.


Under högtider såsom Mors dag varierar utbudet av blommor hos floristerna till följd av tillgängligheten hos grossisterna och på grund av detta kan vissa typer av blommor bli slutsålda. I de fall då en specifik blomma har blivit slutsåld i butiken kan de bytas ut mot likvärdiga blommor utan att du som kund kontaktas. Våra florister eftersträvar alltid att leverera blommor som i största möjliga mån efterliknar bilden.

Vill du komma i kontakt med oss gör du det på tel: 040 602 00 20 eller mail info@euroflorist.se

Kundservice