Skicka blommor

Leveransinformation Alla hjärtans dag

Vår garantitid för leverans idag på Alla hjärtans dag 14 februari är kl: 12.00 men vi kan fortfarande ta emot beställningar till många orter och våra florister gör sitt yttersta för att få dina blommor levererade.  Klicka här för att se vilka orter vi fortfarande kan leverera till idag.

Privat adress
Ska du skicka blommor till en privatadress behöver vi ha in din beställning innan kl. 12.00 den 14/2. Beställningar som kommer in efter kl. 12.00 gör vi allt för att de ska komma fram samma dag men de kan komma att bli levererade under nästkommande vardag utan att du blir kontaktad.
Till vissa landsadresser eller byar dit vi levererar med buss, båt eller lantbrevbärare är vi beroende av deras budtider. Till dessa orter behöver vi din beställning innan kl. 14.00 den 12/2 och leveransen kan komma att ske under lördagen den 13/2 
utan att du blir kontaktad.

Vi kan inte garantera tidspassning men försöker alltid tillgodose era önskemål.


Det är viktigt att mottagarens uppgifter är ifyllda korrekt för att vi ska kunna garantera leverans. 

Utlandsbeställningar
Beställningar till utlandet behöver vi ha in innan kl. den 17.00 12/2 för att vi ska kunna garantera leverans på Alla hjärtans dag. Vi kan inte garantera exakt antal blommor eller tidspassning.
Beställningar som kommer in 
gör vi allt för att de ska komma på Alla hjärtans dag men de kan komma att bli levererade på nästkommande vardag utan att du som kund blir kontaktad.

Övrig information
Vill du skicka blommor till företagsadress eller till butik så ansvarar du som kund för att uppgifterna är rätt och att mottagaren finns på plats 
under hela dagen.

Under högtider såsom Alla hjärtans dag varierar utbudet av blommor hos floristerna till följd av tillgängligheten hos grossisterna och på grund av detta kan vissa typer av blommor bli slutsålda. I de fall då en specifik blomma har blivit slutsåld i butiken kan de bytas ut mot likvärdiga blommor utan att du som kund kontaktas. Våra florister eftersträvar alltid att leverera blommor som i största möjliga mån efterliknar bilden.

Vill du komma i kontakt med oss gör du det på tel: 040 602 00 20 eller mail info@euroflorist.se

Kundservice