Skicka blommor

Leveransinformation för jul och nyår

Många av våra florister har öppet på julafton och vi kommer göra allt vi kan för att dina blommor ska levereras på önskad dag.
Vår garantitid för leverans innan julafton var kl. 13.00 den 23 december men vi kan fortfarande ta emot beställningar till nedan orter och våra florister gör sitt yttersta för att få dina blommor levererade.

Se vilka orter vi fortfarande tar emot beställningar till - Leveransorter 24 dec - Se här.

Om orten du vill skicka till inte står med på listan kan dina blommor komma att bli levererade i mellandagarna istället utan att du som kund blir meddelad.


Garantitider:


Till privata adresser i tätort*: 23 december kl. 13.00


Till företag och landsortsadresser: 21 december kl. 9.00


Till utland: 20 december kl. 17.00

Nyår

Många av våra florister har öppet på nyårsafton och vi kommer göra allt vi kan för att dina blommor ska levereras på önskad dag. Vår garantitid för leverans innan nyår är kl. 12.00 den 30 december men vi kan fortfarande ta emot beställningar till många orter och våra florister gör sitt yttersta för att få dina blommor levererade. Leveransorter 31/12 - Se här


Beställningar som kommer till oss efter garantitiderna kommer vi att göra vårt yttersta för att få fram på önskad leveransdag. Men saknas möjlighet kommer blommorna i annat fall att levereras i mellandagarna (vid önskad leverans till jul), 2 januari (vid önskad leverans till nyår) eller närmast möjliga leveransdag efter nyårsdagen. Vi reserverar oss för leveransförseningar i samband med väderproblem. OBS Juldagen och Annandag jul kan vi inte garantera leverans, blommorna kan komma att bli levererade i mellandagarna istället utan att du som kund blir kontaktad.

Under storhelger och högtider kan utbudet av blommor variera från butik till butik, beroende på tillgänglighet hos grossister och att varor börjar ta slut. Blommor kan därför komma att ersättas med likvärdig vara, i liknande form utan att du som kund blir kontaktad. 

Kundservice