Leveransinformation Alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag – allt du behöver veta

Den 14 februari är det Alla hjärtans dag och är du en av alla lyckostar som har en älskling att uppvakta kan vi hjälpa dig. Beställ en av våra vackra Alla hjärtans dag-buketter så levererar vi överraskningen med bud. Här får du all information du behöver.

För att vi ska kunna leverera dina blommor till alla hjärtans dag är det viktigt att vi får rätta uppgifter till mottagaren! Om det blir fel i din beställning kommer vår kundtjänst att kontakta dig. Om de inte får tag i dig kommer våra florister att göra sitt bästa för att ändå leverera blommorna.

Att tänka på när du lägger din beställning:

• Glöm inte skriva avsändare på korttexten så mottagaren vet vem de ska tacka.

• Har du valt att buketten får hängas på dörr? Skriv gärna om det är lägenhet eller villa och ange eventuell portkod.

• Alternativ telefonnummer? Ju fler nummer desto bättre.

Viktigt att välja leveransalternativ: ring innan, hänga dörr eller lämna hos granne. Om du inte valt något leveransalternativ kommer floristen att ringa mottagaren före leverans.

• Våra florister förbereder beställningarna redan dagen före leveransen. Därför kan vi inte garantera att vi kan justera ändringar/makuleringar som kommer kort inpå leveransdatumet.

• Har du en rabattkod så fyller du i den på leveransinformation i steg 2. Där finner du en ruta där det står: "Jag har en rabattkod". Fyll i din rabattkod och tryck sedan på "Aktivera".

• För beställningar som ska levereras i Stockholm – glöm inte att skriva portkod om sådan finns.

• Under Alla hjärtans är det många kunder som vill nå oss och det kan vara lång väntetid på vår telefonlinje. Vill du slippa vänta i telefonkö får du gärna kontakta oss via email istället.

Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta vår kundtjänst på telefon: 040-602020 eller e-post: Info@euroflorist.se

Blommor

Våra lokala florister skapar din kärleksbukett för hand samma dag som den ska levereras för att garantera färskhet och kvalitet. Den stora efterfrågan på blommor till alla hjärtans dag kan leda till att utbudet av blommor hos floristerna kan variera kraftigt och blommor kan därför komma att ersättas med liknande blomma, i liknande färg. Därför kan den levererade produkten skilja sig något från bilden som visas på hemsidan. Våra florister gör självklart sitt yttersta för att motsvara den beställda buketten. Vi ber om er förståelse och gör vårt yttersta för att din blomsterhälsning ska levereras till din nöjdhet.
Om det inte står specificerat antal i produktbeskrivningen garanterar vi inte ett speciellt antal blommor, detta beror på lokala priser och utbud.

Under Alla Hjärtans Dag kan priserna stiga på vissa blommor. Dessa priser styrs av de stora blomstergrossisterna i Holland, och är inte något som Euroflorist kan påverka. Vi har därför ett extra brett sortiment med alternativa blommor och buketter för att kunna erbjuda produkter i alla prisklasser.

Leveranser

Blombud på Alla hjärtans dag till privatadresser: Vi levererar blommor på Alla hjärtans dag. Om leveranstiden gått ut för den stad du valt får du ett varningsmeddelande när du fyller i mottagarens adress. Får du inget meddelande levererar vi fortfarande till adressen du valt. Leveranser sker mellan kl 08.00-21.00. Undantag kan ske. För leverans till företagsadresser på Alla hjärtans dag behöver vi ha din beställning senast kl. 10.00 den 14:e. För leverans till Skandinavien och USA på Alla hjärtans dag behöver vi ha din beställning senast den 13:e kl. 17.00. Till övriga länder kan vi inte längre garantera leverans på Alla hjärtans dag.

Vi försöker allt vi kan för att tillgodose dina önskningar. Vi kan dessvärre inte garantera några leveranstid då det varierar från florist till florist beroende på vilken budfirma de använder.

• Ändringar eller makuleringar kan ej garanteras då produkterna i vissa fall påbörjas dagen före, för att kunna utföra leverans på önskad datum. 
•  Leveransstatus och information ger vi i största möjliga mån, men då kundservice och floristerna har hög belastning under alla hjärtans dag, återkommer vi med önskad informationen så snabbt som möjligt.
•  Oavsett vilket leveransalternativ som valts, kan floristen kontakta mottagaren redan dagen före för att säkerhetsställa leverans.