Forest Fantastic 1

Julinspiration & jultrender 2018

Oavsett om du gillar den traditionella julen med rött och vitt, hyacinter och amaryllis, eller om du byter färger och pynt varje år, så kan det vara roligt att höra hur trenderna ser ut. Här har vi samlat godbitarna från det som världens trendanalytiker säger gäller för julen 2018. Hoppas att du hittar inspiration till att utveckla din personliga stil och göra årets jul till den vackraste någonsin.

Mossa och doftljus

Den här julen ska vi mysa ute. Det är ute i naturen vi finner lugn under den här stressiga tiden på året. Vi söker oss tillbaka till det enkla, det råa och lite opolerade och vi hittar nya sätt att använda gamla material. Den här trendstilen är en dröm för den som tycker om naturmaterial, blommor och inser värdet av att återanvända. Frossa i kottar, mossa och annat som naturen har att erbjuda. Lägg till ett doftljus och lite julpynt för att få en skön mix mellan nött och nytt. Med en liten ljusslinga på bordet eller i fönstret får du en supermysig stämning.

Table dish
Julstjärnor

Inget glitter och inga kulor, bara naturmaterial. Kottar, grönt och vitmossa (fönsterlav) ger fin struktur. Tänk dig en tidig decembermorgon i skogen, dagg i luften och knarr under skorna. Där har du känslan vi vill komma åt.

Hyacinth window
Hyacinter på rad

Hyacinter är en av våra mest älskade julblommor och passar årets trend perfekt. Placera dem i gamla udda glaskrukor, dricksglas eller skålar, så att lök och rötter syns. Dekorera sedan med små kottar eller pinnar. Enkelt och fint!

Table decoration
Effektfull mix

En enkel dekoration kan vara väldigt effektfull. Silvergran, julkulor och blommor av julros är allt som behövs för att skapa ett vackert stilleben.

Table decoration with lights
Stämning med ljus

Blommorna på bordet behöver inte stå i vas. Här har vi gjort en annorlunda dukning där vi använt material från naturen och, det enklaste sättet om du vill skapa stämning, lagt till en tunn ljusslinga.

description Låt din fantasi skapa stämningen

Kundservice