Julinformation

Har du inte möjlighet att fira jul med dina nära och kära? Skicka en fin och personlig julhälsning i form av vackra julblommor! Vi erbjuder olika typer av julblommor av hög kvalitet och handbundna buketter från lokala florister och dessutom garanterar vi leverans innan jul.

Viktig information gällande blomsterbud till jul och nyår

Blommor är en populär julgåva och vi får in många beställningar som ska levereras dagarna kring jul. Vi gör allt vi kan för att leverera det datum du valt men vill göra dig uppmärksam på att  leveransen i en del fall kan komma att ske en annan dag. 

Julafton: Vi kan inte garantera leverans på julafton. Blommorna kan istället levereras före eller efter jul.

Nyårsafton: Vi gör vårt bästa för att leverera på nyårsafton men kan inte garantera leverans denna dag. I en del fall kan blommorna komma att levereras närmsta vardag istället.

Blommor
Våra lokala florister gör din blomsterbeställning för hand samma dag som den ska levereras för att garantera färskhet och kvalitet. Den stora efterfrågan på blommor till jul kan leda till att utbudet hos floristerna varierar och att en del blommor ersättas med liknande. Därför kan den levererade produkten skilja sig något från bilden som visas på hemsidan. Våra florister gör självklart sitt yttersta för att motsvara den beställda buketten. Vi ber om er förståelse och gör vårt yttersta för att din blomsterhälsning ska levereras till din nöjdhet.

För att vi ska kunna leverera dina julblommor till jul är det viktigt att vi får rätt uppgifter till mottagaren. Vid felakiga uppgifter erbjuds ej om leverans eller återbetalning, och blommorna finns att hämta hos floristen.

Presentkorgar
Presentkorgar som beställs senast den 19/12 kl. 12:00 levereras innan jul. Beställningar efter detta kan levereras tidigast den 27/12. Presentkorgar levereras till närmaste utlämningsställe och mottagaren får avi/sms för uthämtning (glöm inte att ange mottagarens mobilnummer när du gör beställningen). Normal leveranstid är 1–3 arbetsdagar. Beställs presentkorgen tillsammans med blommor kommer blommorna att levereras hem till kunden.

• Glöm inte att skriva avsändare på korttexten så mottagaren vet vem som skickat blommorna.

• Det är viktigt att du väljer leveransalternativ (ring innan, häng på dörr, lämna hos granne). Gör du inget val har floristen rätt att leverera utan kontakt med mottagaren. Om floristen anser sig behöva ringa till mottagaren för att säkerhetsställa leverans, kan detta göras även om du valt annat leveransalternativ.

• Har du valt att blommorna får hängas på dörren? Ange gärna om det är lägenhet eller hus och tänk på att skriva portkod om sådan finns.

• Ange gärna alternativa telefonnummer för oss att kontakta.

• Våra florister förbereder beställningarna dagen före leveransen. Därför kan vi inte garantera att vi kan göra ändringar eller makuleringar som kommer kort inpå leveransdatumet.

Information gällande leverans till utlandet

För att garantera leverans innan jul till utlandet behöver vi din beställning senast torsdag  19/12 kl. 12:00. Vi kan tyvärr inte garantera leverans 22/12 och 24/12. Blommorna kan därför bli levererade innan eller efter juldagarna.

Information gällande leverans till företag under jul och nyår:

För att garantera leverans till företag innan jul till behöver vi din beställning senast fredag 20/12 kl. 12:00. Tänk på att om du vill ha leverans till en företagsadress veckan innan och efter jul, är det viktigt att veta om mottagaren är på plats och kan ta emot blommorna.

Leveranser till företagsadresser sker under kontorstid och måste beställas i god tid. Vid leveranser till t.ex. skolor eller hotell lämnas blommorna ofta i receptionen.

Euroflorist ansvarar endast för leveransen fram till receptionen. Om mottagaren inte är på plats eller om företaget är stängt på önskat leveransdatum, kommer ingen ersättning/återbetalning att utgå.