Skicka blommor

Julinformation

Har du inte möjlighet att fira jul med dina nära och kära? Skicka en fin och personlig julhälsning i form av vackra julblommor! Vi erbjuder olika typer av julblommor av hög kvalitet och handbundna buketter från lokala florister och dessutom garanterar vi leverans innan jul.

Viktig information gällande blomsterbud till jul

Blommor är en populär julgåva och vi får in många beställningar som ska levereras dagarna kring jul. Vi gör allt vi kan för att leverera det datum du valt men vill göra dig uppmärksam på att leveransen i en del fall kan komma att ske en annan dag. 

Våra lokala florister gör din blomsterbeställning för hand samma dag som den ska levereras för att garantera färskhet och kvalitet. Den stora efterfrågan på blommor till jul kan leda till att utbudet hos floristerna varierar och att en del blommor ersättas med liknande. Därför kan den levererade produkten skilja sig något från bilden som visas på hemsidan. Våra florister gör självklart sitt yttersta för att motsvara den beställda buketten. Vi ber om er förståelse och gör vårt yttersta för att din blomsterhälsning ska levereras till din nöjdhet.

För att vi ska kunna leverera dina julblommor till jul är det viktigt att vi får rätt uppgifter till mottagaren. Vid felakiga uppgifter erbjuds ej om leverans eller återbetalning, och blommorna finns att hämta hos floristen.

Blomsterbud 

Vi kan inte längre garantera leverans innan jul. Dina blommor kommer att levereras nästkommande vardag.

Gåvopaket

Vi kan tyvärr ej garantera leverans av denna produkt innan jul. Gåvopaket levereras till närmaste utlämningsställe och mottagaren får avi/sms för uthämtning. Normal leveranstid är 1–3 arbetsdagar. Beställs gåvopaketet tillsammans med blommor kommer blommorna att levereras hem till kunden.

• Glöm inte att skriva avsändare på korttexten så mottagaren vet vem som skickat blommorna.

• Har du valt att blommorna får hängas på dörren? Ange gärna om det är lägenhet eller hus och tänk på att skriva portkod om sådan finns.

• Ange gärna alternativa telefonnummer för oss att kontakta.

• Det är viktigt att du väljer leveransalternativ (ring innan, häng på dörr, lämna hos granne). Gör du inget val kommer floristen att ringa mottagaren före leverans.

• Våra florister förbereder beställningarna dagen före leveransen. Därför kan vi inte garantera att vi kan göra ändringar eller makuleringar som kommer kort inpå leveransdatumet.

Information gällande leverans till utlandet

För att garantera leverans innan jul till utlandet behöver vi din beställning senast torsdag 21/12 Kl: 17:00. Vi kan tyvärr inte garantera leverans 23/12 och 24/12. Blommorna kan därför bli levererade 22/12 eller 27/12.

Information gällande leverans till företag under jul och nyår:

Om du vill ha leverans till en företagsadress veckan innan och efter jul, är det viktigt att veta om mottagaren är på plats och kan ta emot blommorna. Leveranser till företagsadresser sker under kontorstid och måste beställas i god tid. Vid leveranser till t.ex. skolor eller hotell lämnas blommorna ofta i receptionen. Euroflorist ansvarar endast för leveransen fram till receptionen. Om mottagaren inte är på plats eller om företaget är stängt på önskat leveransdatum, kommer ingen ersättning/återbetalning att utgå.

I över 30 år har vi levererat blommor över hela världen, men hur går det egentligen till? Klicka på videon nedan för att se hur det går till.

Kundservice