Internationella kvinnodagen

Internationella kvinnodagen 8 mars

#stark

Världen är full av starka kvinnor som inspirerar, hjälper, motiverar och engagerar. Internationella kvinnodagen är en dag att visa lite extra uppskattning till alla fantastiska kvinnor.


- Fia -

Fia skickade buketten
För att du är du »

Skicka en bukett ...
Hon är min mentor

"Vi möttes när jag pluggade på universitetet och hon var min handledare. Idag är hon min mentor och den jag vänder mig till när jag behöver råd om hur jag ska hantera arbetsrelaterade situationer och relationer. Hennes råd har hjälpt mig enormt mycket och jag hoppas någon gång får hjälpa någon annan så som hon hjälpt mig."

- Erika -

Erika skickade buketten
Du inspirerar mig »Skicka en bukett
En kär vän

"För nio år sedan bröt jag foten och knät. Jag åkte mountainbike nedför ett fjäll i närheten av Åre och fick in en gren i framhjulet. Det blev tvärstopp och jag flög över cykeln. Menisken skadades och knäskålen gick i tre delar. När jag kom till sjukhuset spikades fotleden med tre spikar och gipsades. Knät opererades och jag blev stelgipsad med en ställning. Min situation var besvärlig och jag kom att behöva tillfällig hjälp från Hemtjänsten.
Det var då jag träffade Jenny som jobbade i Hemtjänsten. Hon hjälpte mig med matinköp och hygien. Redan från början kom vi bra överens och kom även varandra nära. Ganska snart bestämde vi att träffas när hon hade en ledig kväll. Vi drack te och satt och surrade. Sedan fortsatte vi att träffas, både när Jenny jobbade inom Hemtjänsten och privat. Hon är en kär vän som glatt mig mycket."

- Göran -

Göran skickade buketten
Hoppfull »

Skicka en bukett ...
Hon är modig och stark

”Jag vill hylla min fantastiska mamma. Hon är underbart snäll och omtänksam, har ett hjärta av guld, modig och stark och står för sina åsikter. Hon är min bästa vän. Hon är den jag vänder mig till om jag vill ha råd och stöd. Hon är den jag berättar hemligheter för. Min tillit till henne är 100%. Vi har alltid roligt tillsammans och har alltid något att prata om. Hon hjälper mig så mycket så jag vill mer än gärna tacka henne med en vacker bukett som beskriver henne. Mamma är alltid bäst oavsett vad. "

- Janina -

Janina skickade buketten
Vårkram »

Skicka en bukett ...
Hon gör ett enormt jobb

"Jag vill skicka en bukett till min sambo. Hon ser till att allt fungerar med huset, hundar och barnbarn när jag är ute och reser i jobbet hela veckan. Hon gör ett enormt jobb men är ändå alltid lika glad. Hon förtjänar all uppmarksamhet i världen för att hon är bäst."

- Paul -

Paul skickade buketten
Du är grym »
Gåvor som hjälper världens kvinnor

I samarbete med Barnfonden har vi tagit fram ett antal buketter, med syfte att hjälpa kvinnor och barn som lever i några av världens fattigaste länder. Det som gör Barnfondens arbete unikt är att man ger hjälp till självhjälp. Nedan ser du några av buketterna.


Bukett som stödjer Barnfonden
Skänk ett mirakelträd

När du skickar den här buketten skänker du ett moringaträd till en kvinna och hennes familj. Moringaträdet är ätbart från löv till rot, mycket näringsrikt, snabbväxande och har dessutom en unik förmåga att växa i extrem torka.
100 kr går oavkortat till Barnfondens arbete med att plantera moringaträd i Afrika.
Beställ här »

Skicka en välgörenhetsbukett
Ge flickor frihet

Den här buketten förändrar liv. I många delar av världen stannar flickor hemma från skolan när de har mens och inte sällan leder det till att de aldrig slutför sin utbildning.
När du skickar den här buketten går 100 kr oavkortat till Barnfondens projekt där flickor lär sig tillverka tvättbara bindor och ännu viktigare bryta tabun.

Beställ här »

Skicka en välgörenhetsbukett
Egen försörjning

Genom att skicka den här färgglada och vackra tulpanbuketten ger du kvinnor i fattiga delar av världen möjlighet att tjäna pengar och bli mer jämställda, genom att lära sig tillverka och sälja energisparande spisar.
200 kronor går direkt till Barnfondens arbete med projektet.

Beställ här »


Här kan du se alla våra välgörenhetsbuketter och vilka andra välgörenhetsorganinsationer vi samarbetar med.