Skicka blommor
FloristFia

Välkommen! Det är jag som är FloristFia och det här min oas, en plats för dig som tycker om blommor och vill ha inspiration till allt vackert du kan göra med dem. Här delar jag med mig av mina bästa tips och visar hur du gör allt från vackra bordsdukningar till ljuvliga buketter med säsongens blommor.

Tips på vacker dukning

Det här året har jag förälskat mig i dekorationer med naturmaterial som mossa, björk, grane och såklart, blommor och lökar. I den här filmen vill jag visa hur enkelt det är att göra en vacker dukning med material från skogen, som känns varm, julig och inbjudande.

Röd Rolls-Royce till pappa

Den 11 november är det Fars dag och jag tänkte visa er en riktig Rolls-Roycebukett som jag ska ge min pappa. Eftersom han älskar rött så blir det självklart en kärleksröd bukett!

Min höstfavorit

Tycker du som jag, att hösten är en av de finaste tiderna på året? Jag älskar att vara ute i naturen och det finns inget bättre ställe än min där jag växte upp, i närheten av Mats-Olas gård i Asmoarp. Därför är det extra kul att få ta med er dit och visa när jag gör min egen höstbukett. Hoppas att ni gillar filmen!

Se hur du binder en krans av ljung

En av mina absoluta höstfavoriter är ljung, en söt blomma som går att använda till så mycket fint. Och eftersom kransar hör hösten till har jag gjort dörrkrans helt klädd i lila ljung. Det här är perfekt för dig som aldrig gjort en krans själv. Den här klarar alla av att göra. Kika på filmen där jag visar precis hur det går till.

Kundservice