Leverans samma dag Betala med Swish 7 dagars garanti
Mitt konto

Från beställning till leverans – ett blombuds resa

En bukett blommor är ett fint sätt att visa någon du bryr dig om lite extra uppskattning. Hur fungerar ett blombud? Vi strävar efter att din beställning online ska vara så nära upplevelsen i en blomsterbutik som möjligt. Samtidigt sparar du mycket tid genom att beställa blommor vid din egen dator eller från din mobil. Här förklarar vi i 5 enkla steg hur det går till från beställning till leverans.

En person sitter med sin dator i knäet och beställer blombud

Steg 1 – Beställ ditt blombud

Du beställer enkelt här på vår hemsida. När du gjort ditt val betalar du smidigt genom någon av de betalningsmetoder som vi erbjuder. Efter att du avslutat din beställning går den iväg till den lokala floristen som levererar i området där mottagaren bor. Vill du att blombudet ska komma som en överraskning? Då är det extra viktigt att du väljer leveransalternativ lämna vid dörren och uppger eventuell portkod så att budet slipper ringa mottagaren.

Steg 2 – Floristen får ordern

Floristen som levererar i området där mottagaren bor, får informationen om blombudet i vårt gemensamma ordersystem.

Floristen får bunten med beställningar rakt ner i famnen
Floristen binder buketter så att blommorn far omkring i rummet

Steg 3 – Buketten binds

När floristen får ordern är det upp till hen att tolka bilden. Utbudet hos floristen kan variera beroende på säsong och tillgång av specifika snittblommor, därför kan det ibland skilja mellan buketten på bild och buketten som levereras. Vi är/har ett stort och starkt floristnätverk med hög hantverksskicklighet som har möjlighet att vara kreativa och ha sin egen stil, inom vissa ramar. Självklart får du alltid blommor som motsvarar värdet i buketten du beställt.

Steg 4 – Blombudet kommer med leverans

Floristen eller budfirman levererar buketten till mottagaren. Vid beställningstillfället anger du om vi ska höra av oss till mottagaren före leverans. De flesta florister använder sig av en sms-tjänst som meddelar beställaren när blommorna är på väg och när de har levererats. Tänk bara på att det kan ta lite tid för leveransen att komma fram om floristen har en lång leveransrunda.

Blombudet levererar med famnen full av buketter
Mottagaren kramar lyckligt buketten

Steg 5 – Mottagaren njuter av blommorna

Mottagaren får buketten och kan nu njuta av omtanken. Tips på hur du får dina blommor att hålla längre hittar du här. Att beställa dina blommor hos oss ska vara en positiv upplevelse. Om du har frågor, funderingar eller behöver ändra något kontaktar du enkelt kundservice så hjälper vi dig! Tänk på att ha ditt ordernummer tillgängligt så kan vi lättare hitta din beställning.Här kan du klicka dig vidare till några av våra storsäljande favoriter!