Mitt konto
Födelsedagspresenter

Födelsedagspresent – beställ enkelt på nätet

Är du på jakt efter en födelsedagspresent? Att beställa på nätet är enkelt, tryggt och smidigt. Hos oss kan du skicka presenter till alla – choklad, lotter, en söt nalle och så klart blommor! Födelsedagspresenten och blommorna levereras dit du vill, hem till mottagaren eller till arbetsplatsen.  Är du ute i sista minuten? Kan du inte komma på födelsedagskalaset? Bor du långt borta? Skicka en födelsedagspresent, det är en perfekt överraskning! Om födelsedagsbarnet bor på andra sidan stan, i Kiruna eller i Smygehuk spelar ingen roll. Vi levererar din födelsedagspresent över hela landet.

Alla våra blommor binds av professionella florister och paketeras fint tillsammans med en present om du vill överraska lite extra. Välj mellan att skicka presenten och blommorna som en överraskning eller låt floristen ringa mottagaren innan för att komma överens med mottagaren om en bra leveranstid.

En upplevelsepresent är en perfekt födelsedagspresent när du vill ge lite mer. Eller till den som har allt. Välja mellan Kropp & själ och Brunch med bubblor. I Brunch med bubblor ingår en lyxig brunch för två personer med champagne eller mousserande vin. Det finns 30 olika restauranger runt om i landet att välja bland. Upplevelsepresenten är en perfekt födelsedagspresent som du kan skicka till exempelvis mamma och pappa eller vännerna som du vill uppvakta. Kropp & själ är ett gåvokort där man kan välja bland 180 olika spabehandlingar eller skönhetsbehandlingar. Perfekt till livsnjutaren! Skicka ett Kropp & själ gåvokort och överraska någon du vill skämma bort ordentligt. Alla upplevelsepresenter går att skicka direkt hem till mottagaren och kan kombineras med blommor.

Gör du din beställning innan kl 12.00 på vardagar kan vi leverera födelsedagspresenten redan samma dag. På helger gäller samma sak för beställningar gjorda innan kl 11.00. Vi kan inte garantera leverans av presenter på söndagar men våra florister gör allt för att få din present levererad på dagen du önskat. Upplevelsepresenter behöver beställas några dagar innan leveransdag. I vår blomsterbutik på nätet kan du handla dina födelsedagspresenter online och slipper köa i butik.