Skicka blommor
Födelsedagspresenter

Födelsedagspresenter som du beställer enkelt på nätet

Är du på jakt efter en födelsedagspresent? Det är enkelt, pålitligt och smidigt att skicka en  födelsedagpresent  på nätet. Blommorna eller födelsedagspresenten levereras dit du vill. Hem till mottagaren eller till arbetsplatsen.  Är du ute i sista minuten? Kan du inte komma på födelsedagskalaset, bor du långt bort från födelsedagsbarnet eller inte har möjlighet att uppvakta den som fyller år personligen så finns möjligheten att skicka en födelsedagspresent. Om födelsedagsbarnet bor på andra sidan staden, i Kiruna, Smygehuk, Gotland, Stockholm, Göteborg spelar ingen roll. Vi kan leverera din födelsedagspresent oavsett var du vill skicka den. När du köper en födelsedagspresent av Euroflorist levereras paketet med bud direkt hem till mottagaren. Beställ en present tillsammans med blommor och gåvan är fulländad. Våra florister binder blommorna du beställer och paketerar fint presenten du vill överraska med. Det går bra att skicka present som överraskning eller om man vill kan man låta floristen ringa mottagaren innan för att komma överens om en bra leveranstid eller dag.

Choklad i olika askar med blommor finns att välja bland. Vill du fullända presenten kan du välja att ha med trisslotter eller lotter från Sverigelotteriet. Med en vas, nalle och cellofan har du inte en bättre present att överraska din vän med på födelsedagen.

En upplevelsepresent är en perfekt födelsedagspresent när du vill ge lite mer. Det finns att välja bland Kropp & Själ och Brunch med bubblor. I detta paket ingår det en lyxig brunch för två personer med champagne eller mousserande vin. Det finns 30 olika restauranger runt om i landet att välja bland. Detta är en perfekt födelsedagspresent som du kan skicka till exempel vis mamma och pappa eller vännerna som du vill uppvakta. Kropp & själ är också en av de födelsedagspresenter vi har. Det är ett gåvokort där man kan välja bland 180 olika spabehandlingar eller skönhetsbehandlingar. Perfekt till systern, mamma, frun, vännen eller flickvännen. Skicka en present med Kropp & själ och överraska någon du vill skämma bort. Presenter går att skicka direkt hem till mottagarna med bud och blommor.

Gör du din beställning innan kl 12.00 på vardagar kan vi leverera din födelsedagspresent redan samma dag. På helger gäller samma sak innan 11.00. Vi kan inte garantera leverans på söndagar av presenter men våra florister gör allt för att få din present levererad på dagen du önskat. Upplevelsepresenter behöver vi ha in några dagar innan leveransdag. I vår blomsterbutik på nätet kan du handla dina födelsedagspresenter online utan att slippa köa i butik.