Skicka blommor
Tips och inspiration med FloristFia

FloristFias lyxiga julgrupp

Julgrupper är en klassiker som kan varieras på oändligt många sätt och det är därför jag gillar den. Här har jag valt att göra en ganska traditionell grupp med röd julstjärna, söta små äpplen, mossa och annat fint. Hoppas att ni gillar den!

Se filmen här


Fler filmer med FloristFia


Amaryllis på tre sätt

Amaryllis är en av våra mest älskade julblommor och i den här filmen ger FloristFia tre tips på hur du kan hur du kan använda den i din inredning inför jul. Bland annat har hon en kul idé om hur du kan återanvända avklippta delar av stjälken.


Fias julbukett

Fia är tillbaka i sitt älskade Asmoarp där gården så smått börjar rustas upp inför jul. Släden är framtagen, granen står på plats och först ut bland alla dekorationer som ska ladan ska pyntas med, är en sagolik julbukett med bland annat rödvit amaryllis.


Fias adventsbukett

Har du tänkt på att det ibland kan vara bra att njuta i förskott? Som innan jul till exempel. Ta vara på tiden kring advent och njut av julblommor, levande ljus och pepparkaksdoft. Som inspiration kommer här en ny film med FloristFia, där hon skapar stämning med vita amaryllis i en underbar bukett.


Tips på vacker dukning

Nu när det närmar sig jul älskar jag att göra dekorationer med naturmaterial som mossa, björk, grane och såklart, blommor och lökar. I den här filmen vill jag visa hur enkelt det är att göra en vacker dukning med material från skogen, som känns varm, julig och inbjudande.


Röd Rolls-Royce till pappa

Den 11 november är det Fars dag och jag tänkte visa er en riktig Rolls-Roycebukett som jag ska ge min pappa. Eftersom han älskar rött så blir det självklart en kärleksröd bukett!


Min höstfavorit

Tycker du som jag, att hösten är en av de finaste tiderna på året? Jag älskar att vara ute i naturen och det finns inget bättre ställe än min där jag växte upp, i närheten av Mats-Olas gård i Asmoarp. Därför är det extra kul att få ta med er dit och visa när jag gör min egen höstbukett. Hoppas att ni gillar filmen!


Se hur du binder en krans av ljung

En av mina absoluta höstfavoriter är ljung, en söt blomma som går att använda till så mycket fint. Och eftersom kransar hör hösten till har jag gjort dörrkrans helt klädd i lila ljung. Det här är perfekt för dig som aldrig gjort en krans själv. Den här klarar alla av att göra. Kika på filmen där jag visar precis hur det går till.

Kundservice