Skicka blommor

Trendspaning vår och sommar 2018

Årets trender inom design, färg och form är verkligen något att frossa i, inte bara när det gäller blommor utan faktiskt allt från inredning till kläder. Här berättar vi om trenderna som vi hämtat inspiration från när vi skapat nya fantastiska buketter till våren och sommaren.

Mjukt och jordnära

Tänk jord, sand och smutsiga pasteller. Smutsiga på ett bra sätt! Buketterna i den här stilen innehåller blekrosa nejlikor, dimmlila lejongap och tulpaner som skiftar från ljusaste gult till dov aprikos. De mjuka tonerna harmonierar fint med varandra och passar in i de flesta hem.

Färgstarkt och livligt

Det här är en stil med mycket av allt! Klara starka färger och en massa mönster i galna kombinationer. Vi pratar buketter som syns, sticker ut och tar för sig utan att be om ursäkt. Här kan du verkligen släppa loss och leka med allt från illorange rosor och djuplila tulpaner till knallrosa anemoner och krysantemum. Väljer du en färgad glasvas till buketten har du träffat stilen mitt i prick.

Exotiskt à la Morocco

Namnet säger det mesta. Den här trendstilen tar oss in i en värld av värme, myller och kryddiga färger. Det här är bohostilen som flyttat söderut, fått en doft av bränd lera och adderats med marockanska mönster. Översatt till blommor pratar vi mustiga toner som ger tyngd och skapar en varm och ombonad känsla. Mörkröda rosor, djupt orange gerbera och en och annan knallgul ringblomma ...


Kundservice