Skicka blommor

Tips på bröllopsblommor

 1. Brudbuketten är självklar.
Gör den personlig med färg och form. Om du är osäker fråga en florist. Blommorna i buketten kan symbolisera er kärlek. Tänk på om du vill ha mycket fokus på din bukett eller om du vill ha mer fokus på annat. En för stor bukett med starka färger drar många blickar till sig.

 2. Konfettiblad.
Ris i alla ära men varför inte gå ut i ett hav av blomblad istället? Vackert och mycket bra på bilder! Tänk på att inte använda blomblad som kan färga av sig på era kläder.

 3. Blommor i håret.
Romantiskt och klassiskt, matcha med blommorna i din bröllopsbukett och dina andra dekorationer.

 4. Blommor till honom.
Låt brudgummen ha en likadan blomma som finns i din bukett eller låt honom få en egen. Skapar helhet och är en fin detalj.

 5. Kyrkdekorationer.
Vill ni göra lokalen eller kyrkan lite mer festlig till ert bröllop kan ni pynta med blommor. Många väljer att lägga eller sätta blommor vid ex kyrkobänkarna och framme vid altaret.

 6. Festdekorationer.
Nästan lika viktiga som blommorna i din bröllopsbukett är blommorna som ni har som dekoration till er fest. Här kan du verkligen vara kreativ och personlig. Färg och tema följer även blommorna och ni kan ex välja säsongens blommor eller klassiska orkidéer eller rosor.

 7. Tärnbuketter.
Buketter till brudnäbbarna kan matcha din egen brudbukett eller varför inte ge alla en individuell?

Kundservice