Default

Visa omtanke - skicka blommor

Euroflorist hjälper dig att visa omtanke och få dina nära och kära att känna sig älskade, genom personligt levererade blomsterbud och presentbud.

Din bukett binds för hand av en professionell florist och levereras med ett personligt meddelande från dig. Vill du ge bort en fin present med blommorna har vi självklart det också. Du kan vara trygg med att vi alltid levererar hantverk och kvalitet som får mottagaren att känna sig extra speciell.

Se alla våra buketter och presenter här »

Så här gör du egna kärleksrosor


Trendspecial vinter och vår 2019

Påfuglfjær
Curious Collage

I trendstilen Curious Collage består färgpaletten av mörka jordfärger och sotig guld. Vi ser sammetsröda rosor i tätt bundna buketter och gröna blad och gräs. Som dekoration använder vi gärna fjädrar och smycken vilket blir effektfullt i kontrast till de mjuka blommorna och dova kulörerna.

veske med broderi
Hantverk är hett

Guld, ädelstenar (äkta som oäkta), broscher, smycken och broderier. Hantverk är trendigt, det ska kännas välarbetat och synas att någon lagt ner kärlek och omtanke. Det behöver inte vara nytt utan går hand i hand med återanvändningsfilosofin.

Lekkert pyntet kake
Mat är konst

Även när vi lagar mat, ska det synas att vi gjort det med känsla och omsorg. Maträtterna serveras som konstverk där varje bit är noga utplacerad på tallriken och färgerna vackert komponerade.

Hortensia
Blommor och minnen

Oavsett om det är farmors nyponrosor, blåbärsplockning i skogen eller liljekonvalj vid sommarstugan - blommor framkallar starka minnen. Vi älskar att kombinera gammalt med nytt och skapa nya, vackra minnen.

Blomster i vindu
Forest Fantastic

Senvinterns andra stora trend Forest Fantastic tar oss med oss ut i naturen. För medan Curious Collage står för det överdådiga och eleganta söker sig Forest Fantastic till det råa och opolerade, och räds inte att utforska nya sätt att arbeta med material som vi kan hitta ute i skog och mark.

Blomster i vindu
Använd naturen

Återbruk är bra och vi vill hitta nya sätt att använda olika material. I naturen kan vi frossa i mossa, kottar och vackra lavaklädda kvistar som är både vackra att se på och sprider en ljuvlig doft. Vackert till dessa naturmaterial är att addera föremål och dekorationer av glas.

Vad säger kunderna om oss?

Så här skriver några av våra kunder på trustpilot.com.

"Snabb leverans med jättefina blommor och en fin nalle."
Britt-Inger Olofsson

"Oerhört smidigt och bra sätt att skicka blommor på. Bästa servicen."
Krassimira Gonzalez

"Lätt att beställa och levererade enligt särskilda önskemål, toppen!"
Mimi


"Beställde blommor på annandag jul för leverans i England. De levererades dagen efter, mycket likt buketten som var på bilden när jag beställde. Väldigt fin bukett och snabb service trots att det var helgdag!"
Susanne

Kundservice