Skicka blommor
Blomsterinspirasjon

Blomsterinspiration, blombud & presentkorgar

Euroflorist hjälper dig att visa omtanke och få dina nära och kära att känna sig älskade. Vi finns här när du vill säga grattis, lycka till eller förlåt.

Med oss kan du skicka blommor och presenter över hela Sverige och stora delar av världen. Vi arbetar med professionella florister och skickar du blommor med oss kan du vara trygg med att vi levererar hantverk och kvalitet.

Se FloristFia skapa en höstbukett


Fia, vilka är dina favoritbuketter just nu?

Euroflorist bukett Ljus överraskning

Passar in hemma

- Den här buketten är ingen traditionell höstbukett när det kommer till färgkomposition och det gillar jag. De trendiga kalla pastellerna och valet av blommor och grönt gör att buketten känns elegant. Jag gillar också att den tack vare sina neutrala och svala färger passar in i alla hem, vilket göra buketten till ett säkert kort att ge bort.

Bukettens namn: Ljus överraskning

Andas lyx

- Beigerosa och mörkröda toner är en magisk färgkombination och ligger helt rätt i tiden. I den här buketten har blommorna mixats på ett frodigt sätt vilket skapar en spännande struktur och ger ett maffigt intryck. Det andas lyx över Mustig, tycker jag. Det här är en bukett jag skulle ge till någon som uppskattar det lilla extra.

Bukettens namn: Mustig

Euroflorist bukett Mustig

Trenderna som gäller i höst och vinter

Curious Collage

Trendstilen Curious Collage känns igen på sina mörka jordfärger i kombination med sotiga guldtoner. Vi ser sammetsröda rosor och gräs tillsammans dekorationer som fjädrar och smycken.

Forest Fantastic

Vinterns andra stora trend har fått namnet Forest Fantastic och står för det mer råa, opolerade och naturligt vackra. Här utforskar vi nya material och sätt att arbeta med blommor och blandar gärna in mossa, bark och annat naturmaterial.

Mer om trenderna

Vad säger våra kunder?

Här kan du läsa vad några av de kunder som skickat blommor med oss, skriver på en stor omdömesplattform online.

"Beställde ett paket kvällen innan, skrev att jag ville ha leverans tidigast 15.00 nästa dag till mottagaren, leveransen blev som beräknat, allt var med, mycket fin bukett. 5 stjärnor då allt blev precis som jag ville. Mycket smidigt och pålitligt! Tack!"
- Johan

"Bra och snabb service och utmärkt att få meddelande om när blommorna är levererade."
- Birgitta

"Skickade blommor via er till min syster i Malmö på hennes 91-årsdag. Jag bor på Gotland så det kändes bra att få blommor levererade till henne enkelt och smidigt.Blommorna kom fram rätt dag och var mycket fina."
- Birgit Nilsson

Kundservice