Leverans samma dag Betala med Swish 7 dagars garanti
Mitt konto

Skicka blommor från våra blomsterbutiker

Euroflorist har över 800  blomsterbutiker  i Sverige, spridda över hela landet från sydligaste i Trelleborg till så långt upp som Kiruna i norr. Med den stora spridningen av våra blomsterbutiker i hela landet gör att vi kan erbjuda våra kunder att skicka blommor var som helst i hela Sverige.

Nejlikor på ett bord i en vas

Våra blomsterbutiker

Letar du efter en blomsterbutik som är medlem hos Euroflorist ska du titta efter Eurofloristskylten eller loggan i skyltfönstret. Vill du veta vilka florister som finns i din stad eller i närheten av dig kan du gå in under menyn Euroflorist och Sök florist. Här finns en lista med alla våra florister och deras kontaktuppgifter såsom telefonnummer och adress.

Våra florister

Våra florister är professionella och utvalda för att vi ska kunna ge dig som kund bästa möjliga service. De är utbildade florister med engagemang och passion för sitt yrke. Floristerna i de blomsterbutiker som är medlemar hos Euroflorist skapar sina hantverk med stolthet och hängivenhet. De vet hur de ska förmedla känslor i blommor. Just den känslan som du vill skicka till mottagaren.

En vas med ranunkel
en vas med nejlikor i olika färger

Våra Blomsterbutiker

I våra blomsterbutiker kan du skicka blommor till alla anledningar så som födelsedag, kondoleans, nyfödd, examen, bröllop med flera.  Även begravningsblommor som kransar, sorgdekorationer och sorgbuketter hjälper våra florister till med. Vill du skicka blommor? I menyn ovan hittar du blommor för alla anledningar.