Mitt konto

Blomsterbutik - Skicka blommor

Våra blomsterbutiker

Euroflorist har över 800  blomsterbutiker  i Sverige, spridda över hela landet från sydligaste i Trelleborg till så långt upp som Kiruna i norr. Med den stora spridningen av våra blomsterbutiker i hela landet gör att vi kan erbjuda våra kunder att skicka blommor var som helst i hela Sverige. Letar du efter en blomsterbutik som är medlem hos Euroflorist ska du titta efter Eurofloristskylten eller loggan i skyltfönstret. Euroflorist presentkort går att använda hos samtliga av våra blomsterbutiker. Vill du veta vilka florister som finns i din stad eller i närheten av dig kan du gå in under menyn Euroflorist och Sök florist. Här finns en lista med alla våra florister och deras kontaktuppgifter såsom telefonnummer och adress.

Hos alla våra blomsterbutiker eller florister kan du skicka blommor till andra platser i landet eller världen. Våra florister förmedlar blombud oavsett var du vill skicka blommor. Euroflorist är Europas största blomsterförmedling och vi har blomsterbutiker som är medlemmar och som samarbetar med oss i hela världen. Vi har över 54 000 blomsterbutiker i vårt nätverk. Vi ordnar så du kan skicka blommor oavsett var i världen du vill skicka blommor.  

Behöver du hjälp och råd med vilka sorts blommor du ska skicka eller köpa kan våra florister ge sina bästa tips och hjälpa dig välja en bukett eller arrangemang som passar mottagaren. Våra florister hjälper dig gärna skicka hälsningar med blommor runt om i landet och hela världen. Med deras expertis kommer blommorna du skickar garanterat bli uppskattade av mottagaren oavsett vilken anledning du vill skicka för.  

Våra florister är professionella och utvalda för att vi ska kunna ge dig som kund bästa möjliga service. De är utbildade florister med engagemang och passion för sitt yrke. Floristerna i de blomsterbutiker som är medlemar hos Euroflorist skapar sina hantverk med stolthet och hängivenhet. De vet hur de ska förmedla känslor i blommor. Just den känslan som du vill skicka till mottagaren.

I våra blomsterbutiker kan du skicka blommor till alla anledningar så som födelsedag, kondoleans, nyfödd, examen, bröllop med flera.  Även begravningsblommor som kransar, sorgdekorationer och sorgbuketter hjälper våra florister till med.

Vill du skicka blommor? I menyn ovan hittar du blommor för alla anledningar.