Mitt konto

Blomsterbud

Beställa blomsterbud online är den perfekta lösningen när du har bråttom, är stressad eller inte har möjlighet att lämna blommorna själv personligen. Blomsterbud är en perfekt överraskning och mottagaren kommer garanterat bli glad. Har du inte möjlighet att uppvakta till kalaset, bröllopet, dopet, begravningen eller en annan fest eller högtid är det enkelt och smidigt att beställa blomsterbud direkt hemma framför datorn.

Beställningen kan du göra på hemsidan genom att fylla i mottagarens adressuppgifter, betala med kreditkort eller faktura och tryck på ok. Det är enkelt och går snabbt att beställa blomsterbud på nätet. Blombudet levereras sedan hem till mottagarens adress på önskad dag. Det är en beställning som kommer uppskattas mycket väl och du kommer absolut inte ångra dig. Har man prövat att beställa blomsterbud en gång gör man det gärna igen på grund av den positiva upplevelsen.

När du gör en beställning av blomsterbud kan du vara kreativ och lägga till en vas, nalle eller varför inte choklad till. Välj en bukett som du tror passar mottagaren. Är du osäker på vad som passar bra går det att få hjälp av floristen eller av kundservice. De vill alltid ge dig goda råd och tips på vad du kan välja. Det finns buketter, plantor och blomsterarrangemang för alla. När du gjort din beställning skickas ordern direkt till en florist på den orten som den ska levereras på. Florister binder blommorna och skickar buketten med blomsterbud till mottagaren. Alla buketter eller arrangemang görs samma dag som de ska levereras och de är alltid med fräscha och friska blommor så buketten håller så länge som möjligt.

Eftersom man själv inte får se den färdiga buketten är det väldigt viktigt att man känner sig nöjd. Är man inte nöjd ska man alltid återkomma så man kan få bli kompenserad på bästa sätt. Blommorna ska vara fräscha och blomsterbudet ska skickas i tid till mottagaren. Är man inte nöjd med detta kan man hänvisa sig till webbutiken eller floristen där man köpt blomsterbudet och komma fram till en lösning med kompensation. De flesta blommor som finns i webbutiken finns också hos floristerna men det kan förekomma undantag. Vid dessa undantag blir beställaren kontaktad för att kunna välja andra blommor som de kan bli nöjda med. När det händer att man får byta ut blommor får man alltid nya blommor av samma värde som man köpt blombudet för.

Sprid glädje med ett blomsterbud till någon som är värd en bukett eller någon du tycker extra mycket om redan idag. Det går att beställa blomsterbud för leverans samma dag. Vem blir inte glad av en bukett som överraskning.