Mitt konto
Blommor online

Blommor online

Blommor online för beställning direkt hem till dörren är den perfekta lösningen när du har ont om tid eller inte har möjlighet att ge bort något personligen. Beställa dina blommor online och överraska mottagaren. Har du inte möjlighet att komma till kalaset, bröllopet, dopet, begravningen eller vilken uppvaktning det nu kan tänkas vara kan du enkelt och smidigt beställa blommor online. Mottagaren blir garanterat glad och överraskad.

Gör beställningen på hemsidan genom att fylla i mottagarens adressuppgifter, betala med kreditkort eller faktura och tryck på ok. Det går snabbt och smidigt och är mycket enkelt. Så är beställningen gjord och blommorna levereras på önskad dag direkt hem till den lyckliga mottagaren. En beställning som du absolut inte kommer ångra och som utan tvekan kommer uppskattas mycket väl oavsett om det är en kondoleansbukett, födelsedagsbukett eller en bukett bara för att.

Var kreativ och välj en bukett som passar mottagaren och beställ en liten chokladask till eller varför inte en nalle. Det finns buketter, arrangemang och plantor för alla. Mixade färger, stilrena, trendiga, traditionella, buketter till honom och till henne, morbarnbukett, sorgbuketter och mycket mer. Det finns oändligt många blommor online som erbjuds att skickas som blombud. Din beställning skickas direkt till floristen på den orten som den ska levereras. Floristen binder buketten och levererar den sedan till mottagare. Inga buketter görs dagen innan utan alla binds samma dag som de ska levereras.

 Är du osäker på vad som är passande finns det bra tips och vägledning online eller så kan du be floristen designa en passande bukett. Oavsett hur buketten ser ut kommer mottagaren bli överraskad och glad, tanken är viktigt och uppvaktandet i sig. Men visst är det roligast att ge bort en bukett som man är säker på att mottagaren kommer tycka om. Så om du är osäker, tveka inte med att fråga om råd.

Buketterna, arrangemangen och dekorationerna som visas och som går att beställa online är blommor som tagits fram och bundits av florister. De innehåller blommor som är tillgängliga efter säsong. Givetvis finns det undantag där blommorna inte finns tillgängliga hos floristen. Detta förekommer ytterst sällan och vid dessa tillfällen blir beställaren kontaktad för att få välja andra blommor. Det är mycket viktigt att man känner sig helt nöj med sin beställning. Har man klagomål eller är missnöjd så åtgärdas det och man kompenseras. Både mottagaren och beställaren ska vara nöjda med tjänsten.