Leverans samma dag Betala med Swish 7 dagars garanti
Mitt konto

När är alla hjärtans dag? - 14 februari

Den 14e februari varje år infaller alla hjärtans dag. Det är dagen då man visar sin partner, älskare, vän, sambo, fru, man, flickvän eller pojkvän att man älskar dem. Det finns många sätt att visa uppskattning till sin älskling på alla hjärtans dag. Vi på Euroflorist vet att ett fång blommor säger mer än tusen ord.

man som har rosa rosor bakom ryggen för att ge till sin flickvän till alla hjärtans dag

Vad ska man ge till sin flickvän på alla hjärtans dag?

Överraska din älskling på det mest minnesvärda sättet på alla hjärtans dag genom att ge henne en imponerande bukett av scharlakansröda rosor, en tidlös bukett eller en färgglad samling av hennes favoritblommor. Blommor har en unik förmåga att förmedla känslor när ord faller kort. De utgör det perfekta sättet att uttrycka "jag älskar dig" eller "jag uppskattar dig", och de har förmågan att göra varje dag lite ljusare. Vi ger dig tips på vad du kan ge din flickvän på alla hjärtans dag.

Vad ska man ge till sin pojkvän på alla hjärtans dag?

Att skicka en blomsterhälsning till en man blir faktiskt lika väl mottagen som om du skulle skicka den till en kvinna. Låter det oväntat? Ofta är det själva gesten som uppskattas, och det finns definitivt blommor som passar även honom. Så tveka inte på att ge din pojkvän blommor till alla hjärtans dag. Blommor har också förmågan att uttrycka känslor när orden inte räcker till. De utgör det perfekta sättet att säga "jag älskar dig" eller "jag uppskattar dig", och de kan göra vilken dag som helst lite bättre. Vi ger dig tips på vad du kan ge din pojkvän på alla hjärtans dag.

Kvinna har blommor bakom ryggen ge till sin pojkvän på alla hjärtans dag
röda rosor till alla hjärtans dag

Hur många rosor på alla hjärtans dag?

Att skicka röda rosor på alla hjärtans dag står för kärlek men vad har rosens färg och antal för betydelse? Att ge bort 1 röd ros betyder " jag älskar dig", ger man bort 10 röda rosor betyder det "jag tycker att du är vacker". 12 röda rosor står för att man visar att man älskar personen och att man vill att personen ska bli ens. Är du en hemlig beundrare och vill skicka röda rosor till den du beundrar ska du skicka 13 röda rosor. Att skicka vita rosor till någon brukar betyda en oskuldsfullhet där rosen symboliserar ödmjukhet och sympati. Den gula rosen står för vänskap och visar omsorg i relation. Rosa rosor skickar man för att visa sin beundran till personen. De rosa rosorna står oftast för tacksamhet och för uppskattning. Skicka rosor

Gåvor till din älskling på alla hjärtans dag

Önskar du att inkludera något extra utöver blommor till din älskling på Alla hjärtans dag? Ta tillfället i akt att skicka med en exklusiv chokladask fylld med läckra praliner, en gullig nallebjörn eller en lott som kan ge din älskling en spännande vinst. Skicka gåvoset

Söt nalle med en ros till alla hjärtans dag