Euroflorist

/ Tulpaner - Skicka en vacker tulpanbukett

Tulpaner - Skicka en vacker tulpanbukett

Äntligen är tulpansäsongen här. Vi som älskar tulpaner har längtat och är lite extra glada. Skicka en tulpanbukett och överraska någon du tycker om. Här är årets tulpaner i olika färger, varianter och prisklass.

Det finns inga objekt i valda kategorin
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
Besök oss på: Facebook Instagram ikon Blommor på Pinterest Google+ Twitter Flickr

Skicka tulpaner - Våren är här

Tulpaner är en av våra mest populära snittblommor och brukar vara ett av våra första vårtecken. Skicka tulpaner för att visa din uppskattning. Frossa i Euroflorists färglada tulpansortiment och välj bland enfärgade och mixade buketter i olika storlekar. Vi har även tulpanbuketter som är vackert komponerade med gröna eukalyptusgrenar, dekorativa tallkvistar, björngräs och pistaciabland. Eller varför inte en solig bukett med gula tulpaner och mimosa.

Skicka tulpaner på Tulpanens dag

Skicka tulpaner med Euroflorist. Varje år firar vi tulpanens dag runt om i landet den 15:e januari. Dagen infördes av Blomsterfrämjandet som en symbol för att våren är på väg. Våra professionella florister binder ljuvliga buketter enligt dina önskemål.

Skicka tulpaner - Skötselråd

Euroflorist hjälper dig med att skicka tulpaner och våra skötselråd ger tulpanerna lång hållbarhet. Börja med att snitta tulpanerna med vass kniv. Skär av cirka 1 cm av stjälkarna. Låt pappret sitta kvar någon timme innan du tar bort det. Tulpaner mår bra av att stå placerade i ett svalt rum. Gärna en bit in i rummet för att undvika direkt solljus. Tulpaner är törstiga. Fyll på med nytt vatten minst varannan dag. Stjälkarna snittar du om varannan eller var tredje dag. Ett annat tips är att inte placera buketten i närheten av frukt, då frukt utsöndrar etylen som påskyndar blommornas åldrande.

Copyright© Alla rättigheter reserverade Euroflorist Europe B.V.

De Entree 143-145, 1101 HE Amsterdam, Skicka E-mail

Ditt besök på euroflorist.se fungerar bäst om du tillåter  cookies.

Acceptera
Ajax loader