Skicka blommor

Företagsgåvor och blommor till jul - beställ snabbt och enkelt

Julen är här och det är dags att minnas året som varit, och tänka på anställda och kunder. Alla förtjänar en blomma. I år har vi ansträngt oss lite extra för att göra valet av företagsgåvor enklare. Du kan enkelt skicka blommor till anställda, kunder eller för att pynta kontoret med.

Beställ blommor idag och skicka till anställda och kunder. Klicka på våra kategorier för företagspresenter till jul, för att se våra populära julblommor:

Gåvor till personalen

Tacka dina kunder

- Julpynta kontoret


Du kan även faxa in din blomsterbeställning till oss. Klicka på länken nedan till vår julfolderVi har valt ut sex av våra absoluta julfavoriter att välja bland. När du valt vilka julblommor, arrangemang eller presentkorgar du vill beställa, skriver du ut formuläret och fyller i uppgifterna. Har du många beställningar och vill snabbt och smidigt fylla i alla uppgifter kan du använda dig av vårt beställningsformulär (klicka längst ner på länken Beställningsformulär). Maila sedan lappen in till oss foretag@euroflorist.se eller faxa till oss på faxnummer 040 622 63 62. Har du frågor är du välkommen att kontakta oss.

Klicka här för att öppna julfoldern

Flera beställningar - Beställningsformulär